El 6 de juny el COIB acull la 4a tertúlia organitzada per l’Associació per a l’Acompanyament al Final de la Vida Hospice.cat  «Cal repensar les cures per viure el procés final de la vida ‘Viure Hospice’» dins el marc del cicle de Drets i Deures en el procés de final de vida.

Tertúlia sobre els canvis i nous reptes de l’acompanyament en el procés final de vida

La trobada busca trobar de forma conjunta la resposta a tots els dubtes, qüestions i inquietuds personals i professionals que sorgeixen davant els nombrosos canvis i nous reptes que sorgeixen a la comunitat en referència a l’acompanyament en el procés final de vida.

«Com a membres de la comunitat, ens cal escoltar allò que ens reclama i poder oferir una resposta real, veraç i de qualitat a la demanda de viure amb dignitat el procés final de la vida,» afirmen des d’Hospice.cat. L’entitat proposa una visió complementària sobre com són les cures hospice que des de fa 50 anys funcionen en altres països del món.

En el debat hi participaran els membres de l'associació Mercè Juan— infermera i Presidenta —, Toñi López— Infermera i Vocal —, Pilar Gil —infermera i col·laboradora.

La tertúlia tindrà lloc a l’Àrea social de la seu del COIB a les 17.00 h.
Inscriu-te a la tertúlia.

Tertúlia sobre els canvis i nous reptes de l’acompanyament en el procés final de vida