2 de novembre de 2018

    El país del sud-est asiàtic serà la seu del proper Congrés Internacional d’Infermeria 2019, que es durà a terme del 27 de juny a l’1 de juliol. Aquesta trobada internacional de milers d'infermeres explorarà les diverses formes en què les infermeres treballen per aconseguir l'accés universal a la salut.

    Singapur acollirà el Congrés Internacional d’Infermeres 2019

    Les assistents al congrés internacional referent de la infermeria mundial podran assistir a sessions plenàries i compartir coneixements i experiències d’arreu del món. Organitzat en aquesta ocasió per l’Associació d’Infermeres de Singapur, el programa del congrés encara no està disponible tot i que ja es poden gestionar les inscripcions a través del web habilitat a tal efecte.


    Barcelona va acollir el 2017 el Congrés Internacional d’Infermeria, esdevenint una gran oportunitat per les infermeres de Barcelona. Segons dades de l'organització, un 15% dels resums que es van presentar procedien de Catalunya. En total, es van presentar més de 600 projectes, 380 dels quals van ser acceptats en forma de resum o pòsters i que suposen un 40% dels projectes presentats des d'Espanya. 


    Per a més informació:

    www.icn.ch

    Inscripcions