Després de celebrar el 6è congrés, la Fundació Congrés Català de Salut Mental (FCCSM) organitza el divendres 2 de març una jornada amb l'objectiu de posar en comú dades, reflexions i reprendre alguns dels temes tractats sobre el fenomen de les grans migracions, els drets humans i la salut mental. La jornada tindrà lloc al Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (COMB) i compta amb la col·laboració del COIB.

Reflexions sobre el 6è Congrés Català de Salut Mental en una jornada posterior

El 6è Congrés Català de Salut Mental es va celebrar els dies 1, 2 i 3 de juny de 2017 sota el títol MIGRACIONS, EXILI I REFUGI: DRETS HUMANS I SALUT MENTAL. La jornada posterior es presenta com un nou espai de trobada i intercanvi entre les diferents organitzacions i agents presents en el territori, tant de l’àmbit de la salut o la salut mental, com del treball social i del treball en l’àmbit de la immigració i els refugiats. Per al comitè organitzador, els temes abordats al congrés, lluny d’estar resolts, persisteixen i evolucionen creant noves necessitats i assenyalen que s’han silenciat des dels mitjans de comunicació i de les prioritats institucionals.

La jornada es convoca «amb el convenciment que seguim davant una situació dramàtica a Europa, i amb la voluntat de mantenir una actitud de denúncia i mobilització» i «per tal de seguir amb el nostre procés de discussió i elaboració de diferents nivells de resposta, des de la perspectiva de la salut, de salut mental i comunitària».

Consulta més informació.

Fes la teva inscripció.