El Ministeri de Educación, Ciencia y Deporte ja ha iniciat el procés de revisió d’expedients per a la prova de la competència de l’especialitat d’Infermeria Familiar i Comunitària. A tot l’estat espanyol hi ha 41.441 sol·licituds de les quals 5.775 (14%) pertanyen a Catalunya.

Noves mesures per agilitzar el procés per a la prova de la competència per a l’especialitat d’Infermeria Familiar i Comunitària

El procés de revisió és dels expedients presentats entre el 7 de maig de 2005 i el 22 de març de 2011 i està sent molt lent, cosa que ara mateix implica que la resolució pugui allargar-se diversos anys.

És per això, que des de l’AIFiCC s'ha posat en contacte amb responsables del Servicio de Enfermeria de la Subdirección General de títulos y reconocimientos de Cualificacions, que és l’organisme encarregat de la revisió dels expedients, perquè rebre orientació sobre com es pot agilitzar aquest tràmit. I després ho vam compartir amb el COIB, el Consell de Col·legis d’Infermeria, l’Unió Catalana d’Hospitals, el Consorsi Sanitari i Social de Catalunya i l’ICS.

La mesura més eficient passa per un model de Certificado de ejercicio profesional unificat, igual per totes les institucions i fàcil de reconèixer. Si aconseguim agilitzar el procés tots/es en sortirem beneficiats.

És per això, que us animem a sol·licitar a les vostres direccions de RRHH el model unificat de Certificado de ejercicio profesional. Recordeu que heu de demanar un Certificado per cada centre i/ o institució on heu treballat, i que estigui signat i segellat per la persona i institució que us avala les competències realitzades. Només heu d’actualitzar aquest Certificado si vàreu presentar el vostre expedient entre el 7 de maig de 2005 i el 22 de març de 2011. Si no recordeu si el vàreu presentar, ho podeu consultar al web del Ministeri d’Educación, Cultura y Deporte. Recordeu també que les infermeres que encara no han notificat canvi d’adreça, telèfon o mail, hauran d’enviar les dades actualitzades mitjançant aquest procediment.

Un cop omplert el vostre Certificado de ejercicio profesional, cal que el lliureu a la "Delegación del Gobierno en Cataluña" juntament amb una carta tipus instància, segons model que us adjuntem.

  • A Barcelona: C/ Bergara, 12 - 5ª planta (9-17.30h)
  • A Girona: Avda/ Vint de juny, 2
  • A Tarragona: Plaça Imperial Tarraco, 3
  • A Lleida: Plaça La Pau, 1

I l’adreceu al:

Ministerio de Educación Ministerio de Educación, Cultura y Deporte. Subdirección general de títulos y reconocimientos de Cualificaciones. Servicio de Enfermeria. C/Torrelaguna, 58. 28027 Madrid.

També us animem a que, en cas d’haver obtingut un títol d’especialista via excepcional d’altres especialitats, notifiqueu que no us presentareu a la prova per a l’especialitat d’Infermeria Familiar i Comunitària. Recordeu que només es permet l’obtenció d’un títol d’especialista per la vía excepcional. De la mateixa, manera les infermeres que per la raó que sigui (jubilació, motivació, etc.) no teniu intenció de presentar-vos a la prova de la competència, si us plau, notifiqueu la vostra renúncia/desistiment i envieu-la a enfermeria@mecd.es fent servir aquest model. D’aquesta manera els expedients queden exclosos i s’agilitza el procés.Si teniu reservada la nota d’una altra prova d’accés d’una altra especialitat, haureu d’esperar a fer la prova de comunitària per decidir amb quina especialitat us quedeu.

Si necessiteu qualsevol aclariment, disposeu del mail enfermeria@mecd.es per consultes i notificacions. Igualment podeu refrescar-vos les bases de la convocatòria de la prova objectiva de les especialitats d’infermeria al BOE.

 

Noves mesures per agilitzar el procés per a la prova de la competència per a l’especialitat d’Infermeria Familiar i ComunitàriaNoves mesures per agilitzar el procés per a la prova de la competència per a l’especialitat d’Infermeria Familiar i ComunitàriaNoves mesures per agilitzar el procés per a la prova de la competència per a l’especialitat d’Infermeria Familiar i Comunitària

Noves mesures per agilitzar el procés per a la prova de la competència per a l’especialitat d’Infermeria Familiar i Comunitària

 

 

 

 

 

Noves mesures per agilitzar el procés per a la prova de la competència per a l’especialitat d’Infermeria Familiar i ComunitàriaNoves mesures per agilitzar el procés per a la prova de la competència per a l’especialitat d’Infermeria Familiar i Comunitària

 

 

 

 

Noves mesures per agilitzar el procés per a la prova de la competència per a l’especialitat d’Infermeria Familiar i Comunitària

Noves mesures per agilitzar el procés per a la prova de la competència per a l’especialitat d’Infermeria Familiar i Comunitària