30 de maig de 2016
  Fins el 10 d’octubre es poden presentar els treballs per al Congrés Internacional d’Infermeria del CIE que, del 27 de maig a l’1 de juny del 2017, reunirà a Barcelona més de 15.000 infermeres d’arreu del món sota el lema: "Les infermeres a l'avantguarda transformant les cures".
   
  Les infermeres i infermers interessats ja poden enviar resums per a les sessions paral·leles, simposi o pòsters sobre els temes prioritaris marcats per l’organització del congrés d’infermeria més important del món. El fet que tingui lloc a Barcelona és una oportunitat única per a les infermeres catalanes de poder participar i viure de prop un esdeveniment professional d’aquestes característiques.
   
  Els temes sobre els que es poden enviar resums són: sistemes de salut, economia i cobertura; cures directes, seguretat del pacient; equitat-ètica-drets humans; promoció de la salut i prevenció de malalties; les Tic donant suport a les infermeres en primera línia i millorant la qualitat de les cures; lideratge i gestió; formació i aprenentatge en infermeria; la força laboral de la infermeria, lloc de treball i imatge; catàstrofes-conflictes-pandèmies; i reglamentació i història.
   
  Per a conèixer les directrius i instruccions per a la presentació de resums podeu consultar els detalls a la web del congrés.
   
  El International Council of Nurses (ICN) és una federació integrada per més de 130 associacions nacionals d'infermeres que representen a milions d'infermeres de tot el món. Dirigit per infermeres, l'ICN treballa per a garantir cures d'infermeria de qualitat.
   
  Més informació del Congrés CIE 2017: http://www.icnbarcelona2017.com/es/