9 de gener de 2017

  La Fédération Européene des Enseignants en Soins Infimiers (FINE Europe) i la Fundació Infermeria i Societat organitzen el proper workshop europeu de les infermeres docents el proper 19 i 20 de gener de 2017. Un espai que servirà per a posar en comú les innovacions pedagògiques per al desenvolupament de competències infermeres que millorin l’excel·lència de les cures.

  Les infermeres europees líders en docència debaten a Barcelona sobre innovacions pedagògiques

   La Fédération Européene des Enseignants en Soins Infimiers (FINE Europe) i la Fundació Infermeria i Societat organitzen el proper workshop de la institució europea i que reunirà el 19 i 20 de gener a diferents infermeres especialistes i líders en docència.

  El workshop, la inscripció del qual s’ha de fer a través del web de FINE Europe, té com objectiu identificar les innovacions educatives que contribueixen al desenvolupament de competències professionals d’infermeres i infermers en la seva pràctica assistencial.

  El programa del workshop inclou la presentació de resultats dels anteriors workshops de la FINE Europe, la presentació de diferents propostes de models educatius orientats cap a la innovació, el coneixement sobre escenaris per a l’adquisició de competències i casos pràctics d’experiències pedagògiques centrades en els estudiants.

  L’esdeveniment es farà a l’Espai Pujades 350 i compta amb la col·laboració del COIB, de l’IDIC, del Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya i de l’ADEIC.

  Podeu consultar i descarregar el programa del workshop en castellà i anglès a la web de la Fundació Infermeria i Societat

  Les infermeres europees líders en docència debaten a Barcelona sobre innovacions pedagògiques