19 d’abril de 2017

El proper 24 de maig se celebra a Barcelona la ‘II Jornada Analgèsia y Anestèsia Obstètrica. Walking epidural. Bienestar materno-fetal y seguridad en la paciente obstétrica’ organitzada pel servei Central d’Anestesiologia del Centro Médico Teknon i la Fundación QuirónSalud i amb el suport del COIB com a part del comitè organitzador.

Les especialistes de l’analgèsia i l’anestèsia obstetrícia aborden a Barcelona la seguretat de les usuàries i el benestar maternofetal

La trobada propicia un espai de discussió entre els professionals de l’obstetrícia, l’analgèsia i l’anestèsia amb els objectius d’actualitzar els coneixements en l’ús anestèsic obstètric de la gestant, donar a conèixer protocols que garanteixen el benestar manternofetal i mecanismes de seguretat de les usuàries d’obstetrícia així com d’establir criteris de seguretat per aquestes usuàries.

Del programa de la jornada destaca una ponència sobre el rol de la llevadora a la seguretat del procés del part i una altra sobre la situació actual de l’ús de l’analgèsia obstètrica a Catalunya, impartides totes dues per llevadores. La jornada, a més, compta amb el suport del COIB i la participació d’Albert Tort, President de la corporació professionals, a la inauguració de la jornada i de la Vocal de llevadores, Noemí Obregón, com a part del comitè organitzador.