15 de novembre de 2017

Infermeres pediàtriques i associacions d’infermeria pediàtrica estatals es reuneixen els dies 24 i 26 de maig a la ciutat de Santander al 2n 'Congreso Nacional de Asociaciones de Enfermería Pediátrica'. Les entitats catalanes Associació Catalana d' Al·lergologia Diplomats en Infermeria (ACADI) i Associació Catalana d'infermeria Pediàtrica (ACIP) formen part de l'organització. La data límit per presentar comunicacions és el 25 de gener.

Les associacions professionals d’infermeres pediàtriques posen en comú coneixements sobre l’atenció integral infantil

Un impuls per a créixer és el lema de la segona edició de la trobada d'associacions professionals de l'àmbit de la infermeria pediàtrica que busca plasmar el dia a dia dels professionals en l’atenció integral de la població infantil. A través del seu programa, que inclou formats com els tallers, les ponències o les taules rodones, busca ampliar els coneixements en aquesta especialitat.

Entre les temàtiques que s'abordaran s'hi troben l'assetjament escolar, els transtorns de l'alimentació, la intel·liegència emocional, la cronicitat al pacient pediàtric, la gamificació en els processos dolorosos, les addiccions, les cures centrades en el desenvoupament o la neonatologia, entre d'altres.

El comitè organitzador i científic convida a les infermeres pediàtriques a participar al congrés tant amb l'assistència com a través de propostes de treball amb les quals compartir experiències professionals que contribueixin al desenvolupament i la qualitat de la infermeria pediàtrica. Fins el 25 de gener es poden enviar les comunicacions, que es comunicarà als autors si han estat acceptades el dia 23 de febrer. Les inscripcions estan obertes fins el 20 de març.  

Més informació sobre el programa i les inscripcions a http://www.cnadep.org/.