2 de maig de 2017

  L'actual directora de Cures dels serveis corporatius centrals de l'Institut Català de la Salut (ICS), rep aquest reconeixement per la seva trajectòria professional en la que destaca les diferents responsabilitats exercides en l'àmbit de la gestió.

  La Societat Catalano Balear d'Infermeria atorga el Premi Carolina Meléndez 2017 a Montserrat Artigas

  Monserrat Artigas Lage ha estat reconeguda per la Societat Catalano Balear d'Infermeria amb el Premi Carolina Meléndez 2017 per la seva trajectòria professional.

  Artigas va començar a exercir com a infermera assistencial el 1975 a l'Hospital de Bellvitge de Barcelona. Al llarg de la seva trajectòria, destaca les diferents funcions de responsabilitat en gestió al llarg dels anys fins arribar a la seva posició actual com a directora de Cures dels serveis corporatius centrals de l'Institut Català de la Salut (ICS), càrrec que ocupa des d'abril de 2016.

  Al llarg dels últims 30 anys, Montserrat ha destacat per la seva trajectòria en l'àmbit de la gestió com a directora d'infermeria de diferents centres com ara l'Hospital de Barcelona (1987-1988), la Ciutat Sanitària i Universitària de Bellvitge (1988-2000), l'Hospital Universitari Vall d'Hebron (2007-2015) o com a Cap de Divisió d'Atenció al ciutadà del CatSalut (2000-2007), entre d'altres responsabilitat. Des d'aquesta resposabilitat de gestió, Artigas ha participat en una trentena de projectes clau de l'àmbit infermer.

  Màster en gestió de serveis d'infermeria i Màster Oficial de Lideratge i Gestió en serveis d'infermeria,ambdós per la Universitat de Barcelona, Artigas té també un postgrau en gestió de recursos humans amb ESADE. Autora de diverses publicacions científiques, Montserrat Artigas ha tingut una trajectòria també en l'àmbit de la docència.

  Montserrat Artigas és membre de la Comissió mixta UB-ICS, membre del Plenari del Consell de la Professió Infermera, Membre del Comitè Executiu i del Comitè de direcció de l'ICS, vocal del Consell Rector del CASPBE i del Consell Rector del CASAP, entre d'altres funcions de representació.