5 de febrer de 2018

La Ministra de Sanitat, Dolors Montserrat, ha confirmat que el nou text del Reial Decret de la prescripció infermera estarà llest per publicar-se al Boletín Oficial del Estado (BOE) i, per tant, fer-se efectiu al mes de maig.

La Ministra de Sanitat confirma que el nou text del Reial Decret de la prescripció infermera es publicarà en el BOE al maig

El passat mes d’octubre es va signar l’acord interprofessional sobre la prescripció infermera entre els representants estatals de les infermeres, els metges i el propi Ministeri de Sanitat pel qual es modificava el polèmic Reial Decret.

Un cop signat, la nova norma està seguint els tràmits habituals i que suposen passar pel Ministeri d’Hisenda, la Comissió de Recursos Humans del Consell Interterritorial, el Consell d’Estat i finalment el Consell de Ministres per a la seva aprovació.

La Ministra de Sanitat, Dolors Montserrat, va confirmar divendres en una reunió amb el Sindicat d'Infermeria SATSE, el calendari previst pel qual es podrà publicar al BOE el mes de maig.