16 d’abril de 2018

  El Instituto para la Excelencia Profesional (IEP) ha concedit el seu guardó "Estrella de Oro" a Maria Dolores Pérez Sancho, infermera de Barcelona especialista en dermopigmentació paramèdica i oncologia en reconeixement al seu prestigi professional i excel·lència des del centre del que n’és fundadora i directora, Centro de Formación Pretty Clinic.

  La infermera Maria Dolores Pérez, guardonada amb la “Estrella de Oro” de l’Instituto para la Excelencia Profesional

  Aquest reconeixement de l’IEP s’entrega anualment a les institucions, empreses i professionals més destacats de tot l’Estat. L’Instituto para la Excelencia Profesional és una organització fundada el 2012 per l'empresari Ignacio de Jacob Gómez, amb la intenció de premiar la qualitat i certificar el compromís d'Institucions, empreses i professionals de qualsevol sector dins d'Espanya.


  En el cas de Pretty Clinic es tracta d’un centre d’estudis oficial i homologat per l’Institut d’Estudis de la Salut de la Generalitat de Catalunya fundat per la pròpia Infermera fa més d’una dècada, en el que s’ofereix formació sobre la gestió de la imatge corporal de les persones, especialitzat en tècniques de modificació corporal i estètica decorativa.

  Maria Dolores Pérez és també presidenta de l’Associació de MIcropigmentació Estètica Paramèdica i Oncologia d’Espanya (AMEPO) i directora del servei de micropigmentació paramèdica i oncològica de la Clínica Corachan. Maria Dolores Pérez va començar a interessar-se per la micropigmentació com a tècnica orientada a les dones que han patit  un càncer als anys 80 arran del contacte directe amb les necessitats d’aquestes dones com a infermera de planta d’oncologia de l’Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona.
   
  L’experiència emprenedora d’aquesta infermera, que ha rebut assessoria de l’IDIC, és una de les que es van poder conèixer en el 1er Spinner d’emprenedora, innovació i tecnologia com a cas d’èxit.