18 de maig de 2016
  Les persones admeses a la primera prova de les oposicions per a les places de diplomats/des en infermeria ja poden consultar el lloc que s’hauran de dirigir el dia de la realització de la prova.

  Dia: 19 de juny de 2016
  Horari: Obertura de les aules a les 19h

  Lloc de realització de la prova: Si es va seleccionar fer la prova a Barcelona:
  • Les persones del torn lliure que el seu primer cognom comenci amb la lletra “A” fins el cognom “ROSELL TALLADA, MARIA” ambdós inclosos, hauran de dirigir-se a la Universitat Pompeu Fabra-Campus Ciutadella. Barcelona. C/Ramon Trias Fargas, 25-27. Barcelona.
  • Les persones amb la condició legal de disminuït que opten per la via de reserva estan convocats a fer l’examen a Universitat Pompeu Fabra-Campus Ciutadella. Barcelona. C/Ramon Trias Fargas, 25-27. Barcelona.
  • Les persones del torn lliure que els seus cognoms estan compresos entre “ROUCO GOMEZ, MARIA TERESA” A “ZURRO SANCHEZ, MIRIAM”, ambdós inclosos, hauran de dirigir-se a la Facultat de Dret de la Universitat de Barcelona. Avinguda Diagonal, 684. Barcelona
  Important! Les persones que el seu primer cognom va precedit d’una preposició o un article la seva distribució va en funció de la primera lletra de l’article o preposició. Per exemple “De la Torre” la distribució es farà per la lletra “d”.

  El dia de la prova caldrà presentar l’original del DNI, el passaport o el permís de conduir.

  Es podrà consultar a partir d’avui dia 18 el lloc i número d’aula assignat en aquest enllaç.

  Per consultar els criteris de com serà la prova i com es valorarà fes clic aquí.