26 de setembre de 2016

La nova app, creada per dues infermeres catalanes, permet l’accés als abstracts de més de 200 revistes científiques nacionals i internacionals.

Healthscience, nova aplicació mòbil que permet l’actualització científica per a professionals

Lorena Villa, infermera especialista de Família i Comunitària; i Octavi Rodríguez, infermer d’emergències i expert en TIC’s aplicades a la salut, han posat en marxa una nova app que permetrà als professionals sanitaris estar al dia de les publicacions científiques en salut.

La nova aplicació, Healthscience, és gratuïta, pràctica i fàcil d’utilitzar. Els usuaris tenen a la seva disposició informació actualitzada en temps real i de manera permanent en els seus dispositius. De moment està adaptada per a iOS i Android, i la intenció és que més endavant també sigui accessible per a d’altres plataformes d’ordinador i tablets.

L’aplicació ofereix els resums de les revistes més importants a nivell nacional i internacional de cada especialitat infermera de més de 200 revistes científiques. Un cop descarregat el contingut es pot guardar i consultar sense necessitat de connexió a Internet, així com compartir a les diferents xarxes socials i comentar amb la comunitat HealthScience.

A més, també ofereix notificacions sobre les últimes alertes de medicaments, un calendari de congressos d'interès i reprodueix els podcasts científics més interessants del moment.