27 de setembre de 2017

El Cercle de Salut i la Societat Catalana de Gestió Sanitària organitzen la jornada de participació de professionals "Atenció multidisciplinària. Experiències professionals" que tindrà lloc el 19 de gener de 2018 i que vol mostrar que el treball en equip dels professionals de diferents disciplines, especialitats o àmbits assistencials són una realitat per donar una millor resposta a les necessitats de les persones. Professionals de qualsevol àmbit poden presentar experiències enviant comunicacions fins al 15 d'octubre.

La jornada ‘Atenció multidisciplinària. Experiències professionals’ busca la participació d’equips de treball multidisciplinari

La jornada tindrà lloc durant el mes de novembre i està centrada en la participació d’equips professionals multidisciplinaris que tinguin interès en presentar les seves experiències en forma de comunicacions.

El 19 de gener de 2018, ‘Atenció multidisciplinària. Experiències professionals’ estarà oberta a tots els professionals de l’àmbit dels serveis de salut i socials vinculats amb la salut de les persones i la comunitat.

Hi haurà sessions per a la presentació i debat de les comunicacions i un espai d’exposició per als formats pòster i audiovisual. Les experiències poden ser tant d’equips multidisciplinaris dins d’una mateixa organització (amb professionals de diferents disciplines o especialitats) centrats en l’atenció a determinats problemes de salut, condicions o tipus de pacients, com a equips multicèntrics col·laboratius entre diferents àmbits assistencials per tal de donar una millor resposta a necessitats de la població.

Els equips multidisciplinaris interessats a presentar les seves experiències podran proposar fer-ho en forma de comunicacions orals, pòster, vídeo o en qualsevol altra format de comunicació. Les propostes de comunicacions es poden trametre fins al 15 d'octubre de 2017 a través del següent formulari.

Es busca la participació d'equips de treball multidisciplinari en l'àmbit social i de la salut

Està previst donar tres premis a les millors experiències, en forma de subvenció per a la publicació o presentació de l’experiència en algun fòrum nacional o internacional (Primer premi de 800€ i dos accèssits de 500€) que es lliuraran al final de la jornada.

Sol Muñoz, directora de l’IDIC del COIB, forma part del comitè científic de la jornada.

Trobareu més informació de la Jornada a www.cercledesalut.cat  i www.scgs.cat