28 de març de 2018

L'Associació Catalana d’Infermeria de Salut Mental (ASCISAM) organitza la trobada d’infermeres de salut mental que enguany porta per lema "HoritzOx100" i que se celebrarà el 7 i 8 de juny a l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. Es poden presentar comunicacions al congrés enviant els resum abans del 27 d’abril.

El maneig d’agitació i l’ús de mesures coercitives, a debat al 5è Congrés Català d’Infermeria de Salut Mental

Com cada dos anys, des de fa deu, les infermeres de salut mental tenen l’oportunitat de trobar-se en un espai per compartir, conèixer i aprendre quina és la situació actual de la professió, tant a nivell local com europeu al Congrés Català d’Infermeria de Salut Mental. L’eix vertebrador de l’edició actual del congrés és la dicotomia entre zero 0 i cent 100, intentant apropar als congressistes quin és l’estat actual o la tendència envers temes tan importants com l’escollit per la conferència inaugural: les mesures coercitives.

Els objectius que el congrés pretén assolir són oferir un fòrum de treball conjunt entre persones que pateixen un trastorn i professionals, per reflexionar i aprendre sobre l’escenari actual de la salut mental, així com oferir als assistents les novetats i eines en: el maneig d’agitació i l’ús de mesures coercitives, l’abordatge dels principals efectes secundaris farmacològics i en dur a terme una recuperació comunitària.

Els professionals que desitgin presentar comunicacions a la jornada ho podran fer en les modalitats d’estudis finalitzats i amb resultats, experiències (implantació de projectes assistencials, casos clínics, bones pràctiques clíniques) i projectes de recerca. Cal que enviïn el resum abans del 27 d’abril de 2018.

Consulta més informació.