2 d’agost de 2018

La beca, oberta a totes les infermeres i infermers de Catalunya, serà finançada per l’empresa Cava Bertha, que produirà un cava solidari. Els beneficis de la venda del mateix es destinaran al finançament del projecte guanyador en l’import que es recapti. Es poden presentar projectes fins el 5 de setembre de 2018 a les 15h.

El Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya convoca la Beca al Millor Projecte de Recerca Infermera amb Impacte Social

Orientativament, en una iniciativa anterior es va obtenir un import aproximat de 12.000 euros. La degana del Consell, Núria Cuxart, ha manifestat el seu «agraïment a Cava Bertha que amb aquest projecte aposta per la recerca infermera, tan essencial per a la millora contínua de la cura i qualitat de vida de les persones».

«El Consell Plenari del Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya, en acord amb els representants de l’empresa Cava Bertha, decidirà quins són els beneficiaris de la beca. Aquesta decisió es farà pública el mes de setembre en el dia de la presentació del cava solidari a la seu de l’empresa Cava Bertha», segons expliquen les bases de la convocatòria. Així mateix, «es valorarà principalment, a més dels aspectes metodològics, la capacitat estratègica de l’estudi per impactar socialment en la salut de la població i especialment de persones o col·lectius vulnerables de Catalunya».

La data límit per l’entrega dels projectes finalitzarà el 5 de setembre de 2018 a les 15h. Els projectes i currículums associats s’enviaran a: consell@consellinfermeres.cat.

El 100% de les autores o autors del projecte hauran de ser infermeres o infermers col·legiats a Catalunya. La investigadora o investigador principal és la persona responsable de liderar i gestionar el projecte. Els projectes s’hauran de dur a terme en un període d’un any. Per tal de fer un seguiment s’assignarà un supervisor expert en la matèria i en metodologia científica. El grup de treball i el supervisor es reuniran almenys un cop al trimestre.

En la fase de difusió de l’estudi sempre haurà de constar-hi que ha rebut el suport del Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya i l’empresa Cava Bertha.

No seran finançats aquells projectes que ja hagin estat becats per altres institucions de caràcter públic o privat.

Bases Beca Bertha