22 de febrer de 2017

A tres mesos vista de la celebració del Congrés Internacional d'Infermeria de Barcelona (CIE), les infermeres i els infermers ja poden consultar els horaris de les ponències que tindran lloc durant la trobada internacional del 27 de maig a l’1 de juny.

El Congrés Internacional d’Infermeria ja disposa de programa científic

Els sistemes de salut i l'economia, les cures directes i la seguretat del pacient, l'equitat, ètica i drets humans, la promoció de la salut, les tecnologies de la informació, la formació, el lideratge i gestió, els recursos humans, les catàstrofes i pandèmies i la història de la infermeria són temes destacats del programa científic del Congrés Internacional d’Infermeria (CIE) publicat a la pàgina oficial.

Durant cinc dies, Barcelona serà la seu de reunions d'experts dedicats a analitzar els temes de l'actualitat sanitària i social de la professió infermera, entre les quals s’hi compten infermeres de reconeixement internacional com Leslie Mancuso, Mary Wakefield, Bufona Aiken, Aiko Yamamoto o Rowaida Al Maaitah, que compartiran els seus coneixements i punts de vista amb les infermeres assistents.

El Congrés Internacional d’Infermeria ja disposa de programa científic

 

Les infermeres que s’inscriguin al CIE abans del 31 de març disposen d’una quota reduïda de 300€ que ofereix el Consejo General de Enfermería (CGE) amb un un codi promocional que cal demanar al COIB i introduir-lo en el moment de realitzar el registre. Pots consultar com fer-ho en el vídeo tutorial del CGE. Les col·legiades de Barcelona, a més, també opten a una subvenció de la inscripció per part del COIB en format reintegrament de 150€ , que es farà efectiu via reintegrament al compte bancari a partir del 30 de juny.