27 de desembre de 2016

    Les infermeres i infermers que hagin presentat resums per al Congrés del 2017 hauran d’esperar a rebre un correu electrònic el dia 16 de gener per saber si el CIE accepta la seva sol·licitud, segons informa el Consejo General de Enfermería.

    El CIE posposa decidir quines comunicacions es presentaran al Congrés Internacional d’Infermeria 2017

    El Consejo Internacional de Enfermeras (CIE) ajorna la decisió sobre les comunicacions que accepta presentar al Congrés Internacional d’Infermeria –que se celebrarà del 27 de maig a l’1 de juny a Barcelona— fins el dia 16 de gener a causa del gran volum de comunicacions que les infermeres i els infermers han presentat. La decisió estava prevista pel passat 13 de desembre però finalment el Comitè del Programa Científic del Congrés ha posposat valorar si accepta les 4.485 comunicacions orals que ha rebut, segons informa el CGE.

    Tothom que hagi presentat un resum rebrà una resposta en aquesta data. Els autors que acceptin la seva comunicació o pòster acceptat tindran fins el 6 de febrer per inscriure’s al congrés, enlloc del 27 de gener tal i com estava previst de forma inicial. En no fer-ho, el seu resum s’eliminarà del programa del congrés.