8 de febrer de 2018

  El programa, organitzat des de l’Institut de Salut Carlos III, designarà com CCEC a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron i el Consorci HUAV-HSM-Facultat de Lleida i es presentarà el nou centre seleccionat, l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol.

  El 12 de febrer es celebra l’acte de designació dels Centres Compromesos amb l’Excel·lència en Cures ®

  L’Institut de Salut Carlos III acollirà el proper 12 de febrer l’acte de designació de les institucions de salut involucrades en la implantació de guies de pràctica clínica en el marc del programa de Centres Compromesos amb l’Excel·lència en Cures®. Un programa que es realitza amb el finançament del Centre Espanyol per a les cures de salut basades en l’evidència en la que participen les Comunitats Autònomes i l’Institut de Salut Carlos III, en col·laboració amb l’Associació Professional d’Infermeres d’Ontàrio (RNAO).

  A l’acte, que es podrà seguir en directe via streaming, es farà la designació d’enguany i que inclou dos centres catalans: l’Hospital Universitari Vall d’Hebron i el Consorci HUAV-HSM-Facultat de Lleida. També es farà la presentació de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol, com a nou centre seleccionat.

  Doris Grispun, directora executiva de RNAO i Doctora Honoris Causa per la Universitat de Lleida presentarà els resultats del programa de Centres Compromesos amb l’Excel·lència en Cures a Espanya (BPSO®).

  L’acte es pot seguir en directe a través de l’enllaç http://streaming.isciii.es/directo.html  i amb el hashtag #CCEC_12F a Twitter.