Com motivar a les persones a ser actives en les seves cures centra el proper taller de l’Associació Catalana d'Infermeria Nefrològica (ACIN), que es farà a l’Espai Pujades 350 el proper 23 de novembre. L’update comptarà amb quatre ponents convidats.

L’Associació Catalana d’Infermeria Nefrològica organitza un taller sobre la participació de les persones en les seves cures

Els ponents d’aquest taller són Daniel Gallego, de la Federación Nacional de Asociaciones para la lucha contra las enfermedades del riñón (ALCER), Marina Fenollar i Glòria Casals, infermeres d’Althaia, Xarxa Assistencial Universitària Manresa i David Valls, consultor i facilitador de la transformació en les organitzacions i coach sènior amb certificat internacional (ICF-PCC).

L’ACIN té com finalitat participar en iniciatives que contribueixin al desenvolupament professional  i a  reflexionar sobre diferents aspectes  de l’assistència a les persones amb malalties renals, la docència i la recerca en la disciplina nefrològica.

Les inscripcions a aquest taller estan obertes. És gratuït pels socis de l’ACIN i pels no socis te un cost de 35€.

L’Associació Catalana d’Infermeria Nefrològica organitza un taller sobre la participació de les persones en les seves cures