Del 7 al 9 de juny l'Hospital del Mar acollirà el congrés nacional de l'entitat que porta per títol: “Las enfermeras de Patología digestiva en continuo avance: 25 años después”. La ciutat comtal va acollir fa 25 anys la primera trobada nacional de l'AEEPD i Barcelona repeteix com a ciutat amfitriona. Es poden presentar comunicacions enviant el resum abans del 29 d’abril.

L’Asociación Española de Enfermería de Patología Digestiva celebra a Barcelona els 25 anys amb el congrés nacional

Es tracta d’un congrés especial amb motiu de la celebració dels 25 anys de l’Asociación Española de Enfermería de Patología Digestiva (AEEPD);  un moment per fer un balanç de com les infermeres i infermers han anat avançat al llarg d'aquests anys, en diversos àmbits com la nutrició, la innovació, els nous tractaments per millorar la qualitat de vida de les persones i nous desenvolupaments de la professió.

El congrés se celebra a Barcelona, la ciutat on es va realitzar per primera vegada, i comptarà amb l'assistència dels fundadors de l'AEEPD.

Les infermeres i els infermeres que vulguin presentar comunicacions orals i pòsters, poden enviar els resums abans del dia 29 d'abril.

Més informació

L’Asociación Española de Enfermería de Patología Digestiva celebra a Barcelona els 25 anys