divendres 26 de març 2021

de 13,00 a 14,00 hores

virtual

Si

La Comissió d'Investigació d'Infermeria, amb el suport de la Direcció d'Infermeria de l'Hospital Sant Joan de Déu Barcelona, ​​et convida a participar en la sèrie de trobades digitals divendres Científics SJD.

L'últim divendres de cada mes t'esperem a zoom per millorar la pràctica clínica, fomentar el coneixement científic i la pràctica basada en l'evidència a nivell institucional, crear sinergies entre professionals experts i donar a conèixer les novetats relacionades en l'àmbit de l'atenció, l'evidència científica existent i les experiències innovadores en salut.

PROGRAMACIÓ

Visibilitzant el lideratge d'infermeria

Divendres, març 26, 2021 | 13:00-14:00 h

Zulema Gancedo González. Subdirecció de Cures. Servei Cántabro de Salut.
Laura Lahuerta Valls. Responsable investigació Infermera Hospital Sant Joan de Déu.
Maria de la Mar Cardona Ortiz. Infermera Interna Resident.
Moderador: Jordi Mitjà Costa. Infermer de l'Àrea de Salut Mental. Hospital Sant Joan de Déu.

Infermeria basada en l'evidència i l'aplicació a la pràctica assistencial

Divendres, abril 30, 2021 | 13:00-14:00 h

Azucena Santillán. Doctora en Infermeria i membre de l'European Academy of Nursing Science.Enfermera de la Unitat de cardiologia de l'Hospital Universitari de Burgos. Directora de l'Màster Universitari Online d'Infermeria Basada en Evidències i Recerca.
Moderadora: Marta Fajardo. Cap de Formació i Docència de l'Hospital Sant Joan de Déu Barcelona. Investigadora en formació. Membre de la Comissió d'Investigació Infermera. Experta en Advance Practice Nurse.

Per accedir a tota la informació clica aquí