divendres 15 d’octubre 2021

  Del 15 al 24 d’octubre a Barcelona es celebrarà la Setmana de l'Alimentació Sostenible, en el marc del Fòrum Global del Pacte de Milà, amb activitats diverses per donar a conèixer a la ciutadania iniciatives i projectes que fomenten l’alimentació sostenible.

  Termini per presentar propostes d’activitats fins l’11 de juny, ja siguin les que ja esteu desenvolupant com de nova programació i/o creació.

  US HI SUMEU?

  Inscriviu la vostra activitat a través d'aquest enllaç:

  https://inscripcions-ajuntament.barcelona.cat/index.php/281326

  Setmana de la Mobilitat Sostenible

  Com podeu participar-hi des de la vostra entitat?

  1. Programant activitats durant la Setmana de la Mobilitat

  Totes les propostes vinculades amb aquesta temàtica nodriran un programa conjunt i l'Ajuntament en farà una àmplia difusió.

  El termini és el 18 de juny. Empleneu el formulari per a presentar les vostres idees.

  2. Prenent part en el Dia sense Cotxes el 22 de setembre.

  Ocupeu el carrer i organitzeu-hi activitats. L’Ajuntament estudiarà la viabilitat del tram que proposeu i, un cop l’aprovi, garantirà el tall de trànsit amb mesures de seguretat.

  El termini és el 18 de juny. Empleneu el formulari.

  3. Participant al Park(ing)Day

  Per reivindicar la necessitat urgent de repensar els espais urbans i avançar cap a formes de viure més respectuoses amb el medi ambient i les generacions futures, amb més zones verdes i de joc i una reducció de la contaminació atmosfèrica. L'eix vertebrador del 2021 és l'ecofeminisme, per visibilitzar l'urbanisme, la mobilitat i la salut des d'una perspectiva de gènere.

  Transformeu les places d'aparcament de cotxes en parcs, jardins i altres formes d'espai públic per reivindicar un model de ciutat centrat en les persones i el medi ambient.

  El termini d'inscripcions és el 8 de juny.

  > Més informació i inscripcions