dijous 03 de novembre 2022

  9,00 a 18,30 hores

  Centre de Congressos i Convencions. Hotel Meliá Sitges

  a partir de 250€ fins 475€ segons modalitat

  El comitè organitzador del I Congrés Català de Gestió Clínica i Sanitària va encarregar al comitè científic que elaborés un programa de debats i experiències sobre els següents sis temes que, en un entorn social i científic de profundes transformacions, plantegen reptes de primera magnitud per encarar el futur del sistema sanitari:

  1. L’experiència del pacient com a motor de canvi
  2. Per un nou marc d’avaluació i contractació de serveis basat en el valor de la salut
  3. Competències directives i lideratges professionals basats en l’ètica
  4. El repte de la transformació digital de les organitzacions
  5. La imprescindible integració de serveis per atendre els pacients complexos
  6. Les infraestructures sanitàries dels temps que venen

  Cadascun dels sis temes comptarà amb una sessió de debat de 90 minuts i una sessió de presentació d’experiències de 90 minuts.

  Les sessions de debat es programaran amb un conferenciant que disposarà de 30 minuts per fer la seva presentació. Hi haurà a l’escenari, a més del conferenciant, un moderador i tres panelistes que mantindran el debat amb el conferenciant i el públic durant 60 minuts.

  Les sessions de presentació d’experiències es programaran amb un moderador i 6 presentacions que hauran estat seleccionades prèviament pels membres del comitè científic responsables de cada àrea temàtica. Cada presentació disposarà de 8 minuts i restaran 42 minuts per als debats que les presentacions generin. S’establirà un premi a la millor presentació de cada àrea temàtica, que serà designat pel comitè científic i comptarà amb una remuneració de 1.000 euros.

  Per accedir a tota la informació del congrès clica aquí