9 d’octubre de 2018

    La consellera de Salut, Alba Vergés, ha nomenat dues infermeres en aquest organisme que té per objectiu assessorar i definir el model sanitari català pels propers anys, d’acord amb les necessitats socials i demogràfiques, els canvis tecnològics i la sostenibilitat. El Consell Assessor està format per 11 professionals de reconegut prestigi professional prestigi de l'àmbit de les ciències de la salut, socials i econòmiques.

    Les infermeres Pilar Espelt i Cristina Martínez s’incorporen al Consell Assessor de Salut

    Maria Cristina Martínez va ser nomenada Secretària del Consell Assessor al mes de setembre quan es va produir la constitució de l’òrgan  És infermera especialista en llevadora, pedagoga i Màster en Metodologia de la recerca aplicada a les cures infermeres per la Universitat de Barcelona. Presideix la Federación de Asociaciones de Matronas de España (FAME) i és responsable del Programa d’Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva (ASSIR) de Barcelona Ciutat de l’Institut Català de la Salut.

    La darrera incorporació ha estat Maria Pilar Espelt Aluja, infermera gestora de casos i Màster en Administració i Gestió en Cures d'Infermeria a l'Escola Universitària de Santa Madrona de la Universitat de Barcelona. És responsable de la Unitat d'Atenció als Pacients Complexos en l'Àmbit d'Atenció Primària Tarragona i tècnica del Departament de Salut al Programa PRODEP d'atenció a la dependència.