Últimes notícies

Professió
Salut confirma que les infermeres poden administrar les vacunes sistemàtiques sense prescripció mèdica com fins ara

Mentre s’està a l’espera de conèixer quin serà el nou text normatiu que modifiqui el polèmic Reial Decret de la Prescripció Infermera en l’àmbit estatal, la Direcció General d’Ordenació Professional i Regulació Sanitària de la Conselleria de Salut ha confirmat al Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya que la situació no ha canviat en relació a les campanyes de vacunació.

Professió
Acord interprofessional sobre la prescripció infermera que permetrà que les infermeres puguin prescriure alguns medicaments

Els representats estatals de les infermeres, els metges i el Ministerio de Sanidad han tancat un acord per modificar el polèmic Real Decreto de la prescripció infermera que va entrar en vigor el desembre de 2015. Segons l'acord les infermeres podran presciure determinats medicaments i no caldrà formació addicional per ser reconegudes com a prescriptores.

Professió
El Ministerio de Sanidad està preparant un nou esborrany del Reial Decret de la Prescripció Infermera

El Ministerio de Sanidad, Servicios Sociales e Igualdad està preparant un nou esborrany del Reial Decret 954/2015 a fi d’acostar posicions entre els col·lectius mèdic i infermer, segons informa a la seva web el Consejo General de Colegios Oficiales de Enfermería de España.