Prescripció Infermera

acreditat pi

Amb l'aprovació del Decret 180/ 2019, pel qual es regula el procediment d'acreditació de les infermeres i infermers per a l'exercici de la indicació, ús i autorització de la dispensació de medicaments i productes sanitaris d'ús humà, s'obren els procediments perquè puguis acreditar-te.

Amb l’acreditació podràs prescriure medicaments i productes sanitaris que no estan subjectes a la prescripció mèdica. Els medicaments subjectes a la prescripció mèdica els podràs indicar, usar d'acord amb els protocols o guies de pràctica clínica i assistencial que s’elaboraran des de la Comissió Permanent de Farmàcia del Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salud.

Per tal que puguis prescriure, cal que tinguis el títol de grau en Infermeria, la diplomatura en Infermeria o el títol d’ajudant tècnic sanitari o equivalent. També has d’acreditar una experiència professional mínima d’un any o, si no la tens, superar un curs d’adaptació gratuït.


Si les preguntes freqüents no t'aclareixen els dubtes sobre el procediment per acreditar-te o sobre la prescripció infermera contacta amb la teva gestora personal al COIB, a través del formulari de contacte a la teva àrea personal de la web o als canals habilitats per a aquesta qüestió:

✅ Telèfon d'atenció gratuïta: 900 705 705

✅ prescripcio@coib.cat