FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp

L'Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals té la funció de generar una imatge pública positiva de la institució, a través de l'elaboració i difusió de missatges i de la gestió de les relacions amb els públics clau. Entre les funcions de l'Àrea destaquen la planificació estratègica de la comunicació; l'elaboració de continguts informatius i publicitaris; la gestió de les xarxes socials, del web de la corporació i de la resta de canals de comunicació corporatius; la relació amb les col·legiades, els mitjans de comunicació, els centres de salut i la ciutadania, entre d'altres; la gestió de l'Espai Pujades, l'assessorament a la presidència i a altres membres de la Junta en matèria de comunicació, i el suport a esdeveniments del col·legi.

Jordi Morató Bullido

Jordi Morató Bullido

Director de l'Àrea

Llicenciat en Ciències de la Informació (Periodisme) i màster en Publicitat i Relacions Públiques, per la Universitat Autònoma de Barcelona. Té formació de postgrau en Comunicació Científica i en Periodisme Digital. Fa més de vint anys que es dedica a la gestió de la comunicació en el sector sanitari i de la recerca biomèdica. Ha estat responsable de Comunicació de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol (2000-2009), director de Comunicació de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (2009-2013), periodista corporatiu a l’Oficina de Premsa de l’Institut Català de la Salut (2013-2019) i responsable de Comunicació de l’Hospital de Viladecans (2019-2020). El mes de juny de 2020 es va incorporar al Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona com a responsable de l’Àrea de Comunicació i Màrqueting. 

Compagina l’activitat professional amb la docència en l’àmbit de la comunicació corporativa a la Universitat Autònoma de Barcelona, a la Universidad de Las Américas (Equador) i a la Universidad Internacional de Ecuador.

És autor dels llibres La comunicación corporativa [ebook] (2016), La comunicació corporativa (2012) i Comunicació i Estratègia: L’empresa vista a través de les ulleres de la comunicació (2011), publicats per l’Editorial UOC (Barcelona). Ha col·laborat en diversos mitjans de comunicació.

Gisela Gómez

Maria Marquès

Sergi Mañà

Eli Pou

Galo Quintanilla

Montse Téllez