FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp

Dolors Rodríguez Martin

Nascuda a Terrassa. Diplomada en Infermeria i Doctora en Antropologia Social i Cultural a la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha treballat durant 17 anys com a infermera assistencial al Servei d’Urgències de l’Hospital Clínic de Barcelona.
És membre fundadora de la Comissió de Violència Intrafamiliar i de Gènere de la Corporació Sanitària Clínic (CVIG) i actualment n’és secretària. Amplia experiència en docència, formació, elaboració de protocols i guies d’actuació en l’àmbit de la Violència de Gènere. Membre de la Xarxa de Dones per la Salut.
Actualment també està vinculada a l’Escola d’Infermeria de la Universitat de Barcelona com a professora col·laboradora del Departament d’Infermeria Fonamental i Medicoquirúrgica. Col·labora també com a docent en cursos de violència de Gènere de l’Institut d’Estudis de la Salut.

Teresa Echeverría Vallejo

Nascuda a Barcelona. Diplomada en Infermeria i Postgrau Managing Emergency Medical Services per la Maryland Institute for Emergency Medical services systems de la University of Maryland a Baltimore, USA.
Treballa com a infermera assistencial al Servei d’Urgències de l’Hospital Clínic de Barcelona des de fa 27 anys. Membre fundadora de la Comissió de Violència Intrafamiliar i de Gènere de la Corporació Sanitària Clínic.
Té una àmplia experiència en docència, formació, elaboració de protocols i guies d’actuació en l’àmbit de la violència de gènere. Forma part, també, de diferents circuits territorials del Circuit Barcelona contra la Violència vers les Dones. Col·labora també com a docent en cursos de Violència de Gènere de l’Institut d’Estudis de la Salut (IES).