FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp
Paola Galbany Estragués

Paola Galbany Estragués

Presidenta

Diplomada en Infermeria per la Universitat Ramon Llull-Blanquerna (1998). Llicenciada en Antropologia Social i Cultural per la Universitat de Barcelona (2001), Postgrau en Infermeria en Cures Intensives per la URL (2006), Doctora en Ciències Infermeres per la UB (2012) amb la tesi “Evolució en les cures infermeres a l’hospital de l’Esperit Sant de Santa Coloma de Gramenet 1917-2010” dirigida per la catedràtica d’Infermeria Dra. Roser Valls i Molins. Ha ocupat el càrrec de Degana de la Facultat de Ciències de la Salut i el Benestar de la UVic des de maig de 2017 fins a maig de 2020. Actualment és Presidenta del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona. Consellera del Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Barcelona. Patrona de la Fundació Infermeria i societat.

Durant la seva trajectòria com a infermera assistencial ha treballat en diferents hospitals de l’àrea metropolitana de Barcelona i en l’estranger entre 1999 i 2007. En 2003 s’inicia en la docència i fins a la data ha treballat en diferents universitats: Blanquerna-URL, Universitat de Barcelona i Universitat Autònoma de Barcelona. Des del maig de 2017 és degana de la Facultat de Ciències de la Salut i del Benestar de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya. De la seva labor docent destaca la seva orientació psico-social que la va conduir a ser la coordinadora i professora d’assignatures relaciones amb els principis teòrics, filosòfics i metodològics de la infermeria, la història de la professió i els principis ètics i deontològics. En 2015-2016 va estar becada amb un Postdoctoral Fellowship por Bloomberg Lawrence S. Faculty of Nursing de la University of Toronto, una de les universitats més prestigioses del Canadà. Amb la Dra. Sioban Nelson ha treballat el tema de les migracions d’infermeres espanyoles i també la precarietat laboral.

Forma part de diferents grups de recerca i actualment és investigadora principal de dos projectes. Ha format part de diversos comitès científics i organitzatius en jornades i congressos d’àmbit estatal. Ha presentat diferents ponències i participat en taules rodones i comunicacions científiques.

Covadonga Picallo Pascual

Secretària de Presidència