FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp

Carmen Bello Sánchez

Diplomada en Infermeria i Màster en Administració i Cures d’Infermeria per la E.U. Santa Madrona. Postgrau en infermeria preoperatòria UAB Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.

Experiència de 20 anys com a infermera quirúrgica a l'àrea quirúrgica de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau (HSCiSP). Des del 2010 fins l'actualitat sóc supervisora de l'àrea quirúrgica a l’HSCiSP, destacant el servei d'esterilització, el qual m'ha portat a participar al COIB dins del grup d'experts en esterilització. També com a supervisora de la CMA participo al COIB amb el grup SCCMA.

He participat com a comitè organitzador i científic en vàries jornades. Com a ponent a diferents congressos i jornades.

Inma Garçon Permanyer

Mireia Leon Castells

Rosa María Muñoz Albarracín

Diplomada en Infermeria per la l’Escola Universitària d’Infermeria Santa Madrona. Universitat de Barcelona (1985). Postgrau en Infermeria quirúrgica per l’Escola Universitària d’Infermeria de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. Universitat Autònoma de Barcelona (1986).

A partir de 1986 desenvolupa la seva activitat assistencial a l’àrea quirúrgica i d’esterilització des de 1985 i participa en l’activitat docent en diferents escoles d’infermeria i formació continuada en temes d’esterilització.

Al 2004 realitza estudis de màster en direcció d’institucions sanitàries de la Universitat Autònoma de Barcelona; i des d’aquest any i fins a l’actualitat es dedica a la gestió de l’àrea quirúrgica i d’esterilització.

És la responsable del disseny de programes docents en esterilització bàsica i de qualitat des de 2005.

Actualment, és cap d’infermeria de l’àrea quirúrgica i oftalmologia de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.

A l’any 2015 va coordinar el Grup Expert d’Esterilització del COIB i de totes les activitats relacionades amb la vocalia d’Infermeria medicoquirúrgica.

Patricia Aguilera Diaz

Maria Milagros Calvo López

Marta Fabregat

Vanessa Silva González

Suport administratiu Vocalies