FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp

Olga Gavaldà Moran

Diplomada d'Infermeria per l'Escola Universitària Prínceps d'Espanya, Hospital de Bellvitge. UB. Postgrau d'Infermeria Quirúrgica, UAB. Màster en Direcció Executiva d'Hospitals, UOC. Certificat d'Extensió Universitària Internacional en Coordinació de Trasplantaments, UB.

Docent en diferents Postgraus i Màsters d'Infermeria Quirúrgica, UAB I UB.

Publicacions en revistes i autora d'un capítol del llibre 'Enfermería en Trasplantes'. Ed. DAE

Del 1988 fins al 1990, Infermera quirúrgica a l'Hospital Creu Roja de l'Hospitalet. De 1990 fins al 2017 Infermera Quirúrgica a  l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. Des del 2009 fins al 2017 Infermera coordinadora de Trasplantament. Del 2017 fins a 2018,  supervisora del Bloc Quirúrgic de l'Hospital general de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. Des del 2018 fins a l'actualitat Supervisora de la Unitat de Cirurgia sense Ingrés Pere Virgili de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron.

Raquel Górriz Pérez

Supervisora del Bloc Quirúrgic i Hospital de dia Quirúrgic (CMA) de l'Hospital de Palamós.

 

Cati Méndez Martínez

Infermera, és postgrau en "Gestión clínica de servicios de enfermería”    
EADA. Escuela de Alta Dirección y Administración i Fundació Universitaria del Bages (2001), en “Relacions humanes i qualitat assistencial en infermeria” per la Universitat de Barcelona (2004) i “Consultoria i gestió de conflictes en organitzacions de salut”
per IL3-UB (2007).

Membre de la junta directiva del Club de Gestió del Bloc Quirúrgic des de 2011 i col-laboradora en el postgrau-master Infermeria Quirúrgica Escola Universitaria de Terrassa EUIT.

Del 1993 al 2017 ha estat coordinadora d'Infermeria del Bloc Quirúrgic i Esterilització de l'Hospital de Terrassa. Actualment és coordinadora del Bloc Quirúrgic i Esterilització de l'Hospital de Terrassa.    

Laura Porcar Andreu

Diplomada en Infermeria per l'Escola Universitària Gimbernat i graduada en Psicologia per la Universitat Oberta de Catalunya. Infermera quirúrgica fins al 2017, ara desenvolupa tasques de gestió assistencial d’Infermeria al Centre Quirúrgic Ambulatori de l’Hospital Universitari Parc Taulí (HUPT). Amb diversos postgraus, actualment està cursant el màster en eHealth: Tecnologies de la informació i gestió sanitària. 
És docent en el postgrau d’Infermeria Quirúrgica de les Escoles d’Infermeria Gimbernat i forma part del Grup de Millora en Cirurgia Segura de l’HUPT. També ha coordinat cursos de diferents especialitats quirúrgiques en el HUPT i ha estat docent habitual en els cursos d’aquesta institució. Ha realitzat diverses comunicacions i presentat pòsters en jornades i congressos. 
 

Teresa Riu Alborna

Diplomada en Infermeria per l'EUI del Mar 1987 i Màster en Administració i Cures d’Infermeria per la E.U. Santa Madrona 2006. Especialista en Infermeria en cures Medicoquirúrgiques i en Control de la infecció hospitalària per la Universitat de Barcelona 1998.

Infermera quirúrgica desde 1987 fins el 2007. Del 2008 fins el 2019 ha gestionat les àrees quirúrgiques, esterilització i Cirurgia Major Ambulatòria de l'Hospital General de Granollers com a Cap d'àrea.

A partir del mes de març de 2019 es Gestora d'infermeria de recursos materials de l'hospital general de Granollers.

Ha estat ponent i autora de comunicacions i pòsters en nombroses jornades i congressos en l'ambit quirúrgic.

Isabel Rosell Barrachina

Gestora Procés Atenció Pacient Quirúrgic a l'Hospital Transversal CSI                                           

Esther Sauqué Puig

Esther Sauqué Puig

Diplomada en Infermeria per l’Escola Universitària d’Infermeria de Sant Joan de Déu. Postgrau en Malalt Crític i Màster en Infermeria Medicoquirúrgica per la Universitat de Barcelona i Màster en Gestió per l’Escola Universitària d’Infermeria de Santa Madrona.

Professora col·laboradora a l’Escola Universitària d’Infermeria de Santa Madrona des de l’any 1996 fins al tancament de l’Escola.

Ha exercit a l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol des de l’any 1991 com a infermera assistencial a la Unitat de Cures Intensives durant 5 anys i posteriorment als quiròfans de la 2a planta i de Cirurgia Major Ambulatòria durant 14 anys.

Des de l’any 2010 supervisora de la Unitat de Cirurgia Cardíaca i posteriorment als quiròfans de la 2a i de Cirurgia Major Ambulatòria.

Eva Trejo Valentín

Diplomada en Infermeria per l’Escola Universitària de Santa Madrona UB.

Màster Oficial en Lideratge i Gestió d’Infermeria UB, Màster de Gestió en Serveis d’infermeria. UB, Màster en Infermeria Quirúrgica UB, Màster en Infermeria d’Anestèsia, Reanimació i Tractament del Dolor UB i Postgrau en Infermeria Quirúrgica. Escola d’Infermeria de Sant Pau UAB.

Més de 20 anys d’experiència com infermera assistencial quirúrgica a l´Hospital Clínic de Barcelona, tant en l’àrea de la cirurgia com l’anestèsia. Infermera quirúrgica i d’anestèsia a l’equip de trasplantament hepàtic.

2018. Coordinadora de l’àrea quirúrgica als quiròfans d’urgències, ORL i CCV, Coordinadora als equips d’extraccions i trasplantaments d’òrgans.

2019-actualitat. Coordinadora de l’àrea quirúrgica de la CMA i la sala de CCE. Realització de guàrdies de supervisió general a l’hospital.

Docent a diferents formacions. Tutora de pràctiques del Màster d’anestèsia UB. Participació en diversos projectes de recerca així com jornades i congressos tant d’àmbit nacional i internacional, amb ponències, comunicacions i/o comitè organitzador. Autora de diferents publicacions; tant articles com capítols de llibre.