FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp
Glòria Jodar

Glòria Jodar

Responsable de l'Àrea 

Diplomada en Infermeria. Doctora en Ciències Infermeres. Màster en Gestió de Serveis d’Infermeria per la Universitat de Barcelona i Màster en Direcció d’Institucions Sanitàries per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Ha treballant com a coordinadora de Processos de Infermeria de l’ICS, i com a directora del Pla d’innovació d’Atenció Primària i Salut Comunitària del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.  

És professora associada a la Universitat de Barcelona i col·labora com a docent en nombroses activitats de formació continuada en forma de classes magistrals, seminaris o tallers.

És autora de publicacions en revistes científiques, revistes d’associacions i d’altres entitats, i és autora de capítols de diversos llibres.

Es membre del think tank Bsalut (www.bsalut.net), editora de la Revista de Innovación y Sanidad Integrada (RISAI) i del Butlletí d’Innovació i Gestió Sanitària (BIGS).

Ha estat ponent en diferents conferències, taules rodones i comunicacions científiques i ha participat en projectes d’investigació.

Actualment ocupa el càrrec de directora de l’EAP Sant Andreu de la Barca, responsabilitat que compagina amb la direcció de l'Àrea de Coneixement i Desenvolupament Professional del COIB i amb la de consellera del Consell de Col·legis d’infermeres i Infermers de Catalunya.