FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp

Marta Cubells Pujal

Infermera amb més de 20 anys d'experiència, diplomada en Infermeria per la Universitat Autònoma de Barcelona. Especialista en Infermeria Pediàtrica. Màster experimental en Bioquímica i Diploma d'Estudis Avançats en Biomedicina. Llicenciada en  Biologia (especialitat Biologia sanitària).
Des del 2014 desenvolupa tasques de recerca en pediatria a la Unitat de Recerca Clínica de l'Hospital Sant Joan de Déu com a Study Coordinator on des del 2019 n'és la Coordinadora d'infermeria.

Maite Miranda García

Infermera amb més de 27 anys d'experiència. Dra. en el programa d'infermeria per la Universitat de Barcelona en desembre del 2019 amb l'estudi titulat: Efectivitat de l'acupuntura i moxibustió en la versió espontània del fetus en presentació de natges.
Experiència en docència i investigació des de 2011, fins a l'actualitat.

Des de 2008 experiència tant en l'àmbit assistencial com docent en Medicina Tradicional Xinesa. Màster en pediatria per la UB, Postgrau en medicina preventiva, Postgrau en acupuntura per a professionals de la salut, campus docent de Sant Joan de Déu, Màster en ciències de la salut per la UIC.

Actualment, desenvolupa la seva feina a la Unitat de Recerca Clínica de l'Hospital Sant Joan de Déu. ssistència en acupuntura a l'Institut Pediàtric de l'Hospital Sant Joan de Déu, Policlínic Torreblanca Sant Cugat de Vallès.

Alicia Rodríguez Ramírez

Graduada en Infermeria per la Universitat de Barcelona i Màster en Monitorització d’Assaigs Clínics per Recerca Clínica, S.L. en col·laboració amb la Universitat de Lleida.

Més de 5 anys dedicada a la recerca en el desenvolupament d’assaigs clínics Fase I-IV en diferents especialitats. Més de 7 anys d’experiència com a infermera assistencial.

Des de 2017 infermera i coordinadora d’assaigs clínics pediàtrics a la Unitat de Recerca Clínica de l’Hospital Sant Joan de Déu.

Anteriorment infermera i coordinadora d’assaigs clínics d’adults a la Fundació d’Investigació Germans Trias i Pujol.

Elisenda Sans Torres

Infermera amb més de 10 anys d’experiència diplomada per l’Escola Universitària d’Infermeria del Campus Bellvitge. Màster en Pediatria per la Universitat de Barcelona. Amb 5 anys d’experiència en hospitalització pediàtrica a l’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona. Certificada especialista en Coordinació en Investigació Clínica pel centre IUSC; des de fa quasi 5 anys és coordinadora i infermera d’estudis i assajos clínics pediàtrics de la Unitat de Recerca Clínica de la Fundació Sant Joan de Déu. Des de l’inici del 2021 és la cap de referència de l’equip de Multirecerca d’aquesta unitat, on coordinen i duen a terme els procediments d’infermeria dels assajos clínics pediàtrics de les especialitats de Cardiologia, Infecciosos i Vacunes, Dermatologia, Gastroenterologia, Traumatologia, Immunologia i Reumatologia.

Maria Valle Sáez

Nascuda a Cambrils, Graduada en Infermeria per la Universitat Rovira i Virgili (URV, Tarragona). Màster en Resolució de situacions i problemes d’infermeria (Universitat d’Alcalà).

Des de 2017 la seva activitat professional es desenvolupa en el marc de la Recerca, com a infermera i coordinadora d’assajos clínics en diverses especialitats. El seu primer contacte amb la recerca va ser en un Centre d’Oftalmologia i d’aquí va impulsar la seva carrera professional cap a l’Hospital Vall d’Hebron on vaig poder ser part de l’equip d’assajos clínics de multitud de patologies i serveis.

Actualment treballa com a infermera i coordinadora a la Unitat de Recerca Clínica de l’Hospital Sant Joan de Déu, formant part de l’equip de patologia Neuromuscular.