FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp

El grup d'hemodinàmica cardíaca està format per nou infermeres que treballen en unitats d'hemodinàmica cardíaca de diferents centres hospitalaris de la província de Barcelona.

L'objectiu del grup és donar a conèixer tota l'actualitat infermera dels laboratoris d'hemodinàmica cardíaca a nivell local, nacional i/o internacional, així com l'organització de cursos, presencials o virtuals, per la formació en infermeria de cardiologia intervencionista en particular i la infermeria de cardiologia en general.

Francisco Javier Delgado Sánchez

Diplomat Universitari en infermeria. Postgrau en infermeria intensiva. Postgrau en atenció d'infermeria al malalt cardiològic. Infermer del Servei de Cardiologia. Unitat d'Hemodinàmica i cardiologia intervencionista a l'hospital de Sant Pau de Barcelona des del 2005.

Expert en infermeria en hemodinàmica i cardiologia intervencionista (Infermer acreditat per  l'Asociación Española de Enfermería en cardiología, Sección de Hemodinámica y Cardiología intervencionista i Sociedad Española de Cardiología).

Vocal del Grup de Treball d'hemodinàmica de l'Asociación Española de enfermería en cardiología (AEEC). Membre del Comitè de Xarxes Socials del Grup de Treball d'Hemodinàmica de l'AEEC. 

Professor del Màster d'Infermeria Radiològica. IL3-Institut de Formació Continuada de la Universitat de Barcelona. Professor del Màster d'Infermeria en Hemodinàmica i cardiologia intervencionista. Universitat Francisco de Vitoria. Madrid. Coordinador i docent del "Curso de Intervencionismo en cardiopatía estructural para enfermeras/os" que es realitza anualment a  Barcelona. 9a edició en 2020. Docent en "Actualización en procedimientos estructurales para enfermería de hemodinámica" que  es realitza anualment a la casa del cor a Madrid. 3a Edició en 2019. 

Ponent en multitud de congressos nacionals i té diversos articles publicats a revistes científiques.

Iara Garcia

Diplomada en Infermeria a l’Escola d’Infermeria de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.

Infermera de la Unitat Coronària i CIR. Cardíaca de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau (2004-2009). Infermera Hemodinàmica i UCI de l’Hospital Universitari Mútua de Terrassa ( desde 2009).

Cursant la “III Edición del Máster de Enfermería en Hemodinámica y Cardiología Intervencionista”. Postgrau en Cardiologia Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. Postgrau d’Infermeria Quirúrgica a l’Escola Universitària Gimbernat. Curs d’acreditació d’Operador d’Instal·lacions de radiodiagnòstic (ACPRO).

Autora i co-autora a congressos nacionals de cardiologia i hemodinàmica.

Montserrat Palau Durán

Diplomada universitària en infermeria a l'Escola Universitària Creu Roja (2007-2010).

Infermera de la unitat de cures intensives a l'Hospital Universitari Mútua de Terrassa (2010-2018). Infermera d'hemodinàmica a l'Hospital Universitari Mútua de Terrassa (des del 2018).

Màster Professional del Malalt Crític i Emergències cursat en la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona (2011-2013).
Cursant la III Edició del Màster en Infermeria en hemodinàmica i cardiologia intervencionista, títol propi de la Universidad Francisco de Vitoria de Madrid, avalat per l'Asociación Española de  Enfermería en Cardiología i la Sociedad Española de Cardiología.

Ponent, autora i coautora de casos clínics exposats a congressos nacionals de cardiologia i hemodinàmica.

Cristina Polonio Molero

Graduada Universitària en Infermeria amb Menció en Cures Infermeres Específiques en l'Àmbit de la Cardiologia. Màster en Infermeria d'Urgències Hospitalàries. Títol d'Experta en Tècniques Cardiovasculars Avançades per Infermeria de l'AEEC.
Cursant el IV Màster d'Infermeria en Hemodinàmica i Cardiologia Intervencionista.

Té experiència en hemodinàmica des del 2017. Treballa com infermera de la Unitat d'Hemodinàmica i Cardiologia Intervencionista a l'Hospital del Mar de Barcelona des del 2021.

Ha estat ponent del webinar del Grup d'infermeria Hemodinàmica del COIB i del webinar d'Accessos vasculars a Hemodinàmica de l'AEEC.

Milagros Ruiz Sierra

Graduada universitària a l'Escola Universitària d'Infermeria a la Universitat de Barcelona.

Infermera d'hemodinàmica i radiologia intervencionista al Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí.

Màster en Infermeria en hemodinàmica i cardiologia intervencionista de la Universidad Francisco de Vitoria de Madrid. Màster en infermeria d'anestèsia, reanimació i tractament del dolor de la Universitat de Barcelona. Postgrau d'infermeria quirúrgica de l'Escola universitària Gimbernat.

Cursant el Màster de recerca clínica de la Universitat de Barcelona.

Ponent, autora i coautora a jornades i congressos nacionals de cardiologia i hemodinàmica.

Miguel Ángel Sancho Martín

Diplomat en Infermeria per la Universitat de Barcelona, Campus Bellvitge.

Especialista en cures al pacient crític, UCI, cirurgia cardíaca, coronàries i actualment al servei d’hemodinàmica cardíaca de l’hospital de Bellvitge.

Amplis coneixements en assistències ventriculars de curta, mitja i llarga durada. Docent d’ECMO, Impella, BCPiAo i Heartmate.

Hemodinàmica estructural, muntador TAVI Evolut i experiència en tancaments de FOP, CIA, orejuela esquerra.

Participació en estudis sobre trombosis i comparatives d’stents.

Judith Serra Gregori

Diplomada en Infermeria per l'Escola Universitària de Vall d'Hebron. Postgrau en infermeria Intensiva.

Infermera d'hemodinàmica i cardiologia Intervencionista de l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol.

Supervisora de les Unitats de Cardiologia intervencionista i eEectrofisiolofía i Arritmies de l'HUGTIP des del 2020.

Infermera d'investigació als Germans Trias i Pujol Research Institute.

Tutora docent d'alumnes d'infermeria en pràctiques d'EUI Blanquerna i EUI Tecnocampus.

Marc Trilla Colominas

Infermer d'hemodinàmica cardíaca a l'Hospital Clínic de Barcelona. Màster d'infermeria en hemodinàmica i cardiologia intervencionista.

Gestor de processos assistencials pel pacient valvular a l'Hospital Clínic de Barcelona. Formació becada (PAS) en el servei d'hemodinàmica del General Hospital Toronto, Canadà.

Autor, coautor i ponent en diversos congressos nacionals de cardiologia i hemodinàmica. Col·laborador en diferents estudis i assaigs clínics en hemodinàmica cardíaca. Autor i coautor de diferents articles i capítols en llibres d'hemodinàmica cardíaca.