FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp

Imma Casadellà Almar

Infermera d’hemodinàmica. Hospital Universitari Mútua de Terrassa.

Curso d'Experto en Técnicas Cardiovasculares Avanzadas para Enfermería. 2020-2021. Universidad Francisco de Vitoria.

Màster d’Infermeria en Hemodinàmica Cardíaca i Cardiologia Intervencionista. 2018-2020. Universidad Francisco de Vitoria.

Màster en Infermeria d’Urgències Hospitalàries. 2013-2014. Universitat de Barcelona.

Ponent, autora i co-autora de casos clínics exposats a congressos nacionals de cardiologia i hemodinàmica.

Francisco Javier Delgado Sánchez

Diplomat Universitari en infermeria. Postgrau en infermeria intensiva. Postgrau en atenció d'infermeria al malalt cardiològic. Infermer del Servei de Cardiologia. Unitat d'Hemodinàmica i cardiologia intervencionista a l'hospital de Sant Pau de Barcelona des del 2005.

Expert en infermeria en hemodinàmica i cardiologia intervencionista (Infermer acreditat per  l'Asociación Española de Enfermería en cardiología, Sección de Hemodinámica y Cardiología intervencionista i Sociedad Española de Cardiología).

Vocal del Grup de Treball d'hemodinàmica de l'Asociación Española de enfermería en cardiología (AEEC). Membre del Comitè de Xarxes Socials del Grup de Treball d'Hemodinàmica de l'AEEC. 

Professor del Màster d'Infermeria Radiològica. IL3-Institut de Formació Continuada de la Universitat de Barcelona. Professor del Màster d'Infermeria en Hemodinàmica i cardiologia intervencionista. Universitat Francisco de Vitoria. Madrid. Coordinador i docent del "Curso de Intervencionismo en cardiopatía estructural para enfermeras/os" que es realitza anualment a  Barcelona. 9a edició en 2020. Docent en "Actualización en procedimientos estructurales para enfermería de hemodinámica" que  es realitza anualment a la casa del cor a Madrid. 3a Edició en 2019. 

Ponent en multitud de congressos nacionals i té diversos articles publicats a revistes científiques.

Iara Garcia

Diplomada en Infermeria a l’Escola d’Infermeria de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.

Infermera de la Unitat Coronària i CIR. Cardíaca de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau (2004-2009). Infermera Hemodinàmica i UCI de l’Hospital Universitari Mútua de Terrassa ( desde 2009).

Cursant la “III Edición del Máster de Enfermería en Hemodinámica y Cardiología Intervencionista”. Postgrau en Cardiologia Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. Postgrau d’Infermeria Quirúrgica a l’Escola Universitària Gimbernat. Curs d’acreditació d’Operador d’Instal·lacions de radiodiagnòstic (ACPRO).

Autora i co-autora a congressos nacionals de cardiologia i hemodinàmica.

Ana Gutiérrez Siles

Diplomada Universitària en Infermeria. U. Creu Roja Terrassa. Postgrau de Cures d’Infermeria al malalt cardiològic. Hospital Sant Pau de Barcelona. Postgrau d’Anestèsia i Reanimació. FUB en Manresa.

Postgrau d’Infermeria en Radiologia.

Màster en Infermeria en Hemodinàmica i Cardiologia intervencionista.

Infermera de Radiologia Intervencionista i Hemodinàmica des de 2005 a l’hospital Universitari Parc Taulí de Sabadell.

Autora, co-autora i ponent en congressos nacionals de radiologia intervencionista i hemodinàmica. Col·laboradora en varis estudis d’hemodinàmica.

Sergio Hinojosa Sanz

Graduat en Infermeria per l'EUI Gimbernat. Màster en Atenció d'Infermeria l'Infermer Cardiovascular. En l'actualitat està cursant el Màster d'Infermeria en Hemodinàmica i Cardiologia Intervencionista.

Treballa com a infermer en hemodinàmica Cardíaca a la Vall Hebron i és infermer de la Vall Hebron Research Institute. (VHIR)

Miguel Ángel Sancho Martín

Diplomat en Infermeria per la Universitat de Barcelona, Campus Bellvitge.

Especialista en cures al pacient crític, UCI, cirurgia cardíaca, coronàries i actualment al servei d’hemodinàmica cardíaca de l’hospital de Bellvitge.

Amplis coneixements en assistències ventriculars de curta, mitja i llarga durada. Docent d’ECMO, Impella, BCPiAo i Heartmate.

Hemodinàmica estructural, muntador TAVI Evolut i experiència en tancaments de FOP, CIA, orejuela esquerra.

Participació en estudis sobre trombosis i comparatives d’stents.

Judith Serra

Diplomada en Infermeria per l'Escola Universitària de Vall d'Hebron. Postgrau en infermeria Intensiva.

Infermera d'hemodinàmica i cardiologia Intervencionista de l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol.

Supervisora de les Unitats de Cardiologia intervencionista i eEectrofisiolofía i Arritmies de l'HUGTIP des del 2020.

Infermera d'investigació als Germans Trias i Pujol Research Institute.

Tutora docent d'alumnes d'infermeria en pràctiques d'EUI Blanquerna i EUI Tecnocampus.

Alberto Sierra Ojeda

Diplomat en Infermeria a la Universitat Cardenal Herrera. Títol d’Expert en el Manejo de Situaciones Clínicas en Enfermería. Tècnic especialista en imatge per al diagnòstic.

Infermera en hemodinàmica a l’Hospital General de Catalunya. Infermer en intervencionisme vascular a l’Hospital General de Catalunya. Infermer en neuroangiografia terapèutica a l’hospital General de Catalunya.

Infermera en hemodinàmica a l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.

Marc Trilla Colominas

Infermer d'hemodinàmica cardíaca a l'Hospital Clínic de Barcelona. Màster d'infermeria en hemodinàmica i cardiologia intervencionista.

Gestor de processos assistencials pel pacient valvular a l'Hospital Clínic de Barcelona. Formació becada (PAS) en el servei d'hemodinàmica del General Hospital Toronto, Canadà.

Autor, coautor i ponent en diversos congressos nacionals de cardiologia i hemodinàmica. Col·laborador en diferents estudis i assaigs clínics en hemodinàmica cardíaca. Autor i coautor de diferents articles i capítols en llibres d'hemodinàmica cardíaca.