FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp

Impulsar projectes per la millora de qualitat de les cures, projecció social de la infermera, en tots els àmbits d'actuació: assistencials, socials i polítics.

Marc Fortes

Marc Fortes Bordas

Responsable de Projectes

Infermer i Màster en Educació per a la salut (UDL). 

Actualment és el responsable de Projectes del COIB i està a càrrec de la Direcció del projecte Infermera virtual de la corporació. Actualment és professor associat a la Universitat de Barcelona. Dinamitzador de les xarxes socials on dóna una visió infermera en els mitjans de comunicació social que potencia l’autonomia de les persones i la promoció de la salut. Va ser membre fundador del grup Innovació i Tecnologia del COIB. 

Des de 2008, la seva activitat professional es desenvolupa en el marc de l'atenció primaria. Va ser infermer assistencial a la Unitat d'Atenció a domicili del CAP Les Corts de Barcelona on va intercalar de forma pionera l'atenció presencial i l'ús de les xarxes socials on va ser responsable d'estratègia 2.0. Actualment desenvolupa actuacions infermera en el camp de la tecnologia de la informació i la comunicació (TIC).

És autor de diverses publicacions, col·labora i participa en jornades, espais de debat i estudis d'investigació. També en docència de post-grau per a professionals de la salut.