FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp
Marisa Anglès Mellado

Marisa Anglès Mellado

Diplomada en Infermeria des de l'any 1985. Màster en prevenció de riscos laborals en l'especialitat d'higiene, seguretat i ergonomia i especialista en Infermeria del Treball. Postgrau de gestió de cures infermeres.

Ha treballat com a infermera assistencial en diferents àrees medicoquirúrgiques, oncologia, hematologia, extraccions de laboratori i urgències. Des de l'any 2001 desenvolupa la seva activitat com a infermera del treball a la Unitat de Prevenció de Riscos Laborals de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron. Imparteix formació als treballadors, de tipus presencial i online.

L'experiència que ha adquirit en l'àmbit assistencial facilita la seva activitat actual amb un coneixement ampli del risc biològic a l’entorn sanitari, de l'ús dels equips de protecció individual i dels equips de bioseguretat.

Un dels seus objectius és treballar perquè els professionals de la salut puguin desenvolupar la seva activitat laboral en les millors condicions de seguretat possibles.

Anna Espí Bosca

Anna Espí Bosca

Diplomada en Infermeria des de l’any 1977. Diplomada en Podologia per la Universitat de Barcelona des del 1982. Títol Superior en Prevenció de Riscos Laborals especialitat en higiene i Seguretat, Ergonomia i Psicosociologia al 2008. Màster de Gestió dels Programes de Prevenció, Vigilància i Control de les Infeccions al 2011.

Va ser professora col·laboradora de l’Escola d’Infermeria de Sant Joan de Déu, adscrita a la Universitat de Barcelona, dels de l’any 1995 al 2017, de les assignatures Comunitària I, microbiologia, Infeccions nosocomials i prevenció de riscos sanitaris.

És membre de l’Associació Catalana d’Infermeres (ACICI).

Esther Moreno Rubio

Diplomada en Infermeria per l'Escola Universitària d'Infermeria del Clínic de Barcelona, 1987. Grau en Infermeria, en 2017. Màster en Administració i Gestió d'Infermeria por l'Escola Universitària Santa Madrona adscrita a la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de Barcelona, 2011. Màster en Gestió dels Programes de Prevenció, Vigilància i Control de la infecció Relacionada amb el Sistema Sanitari per l'Escola Universitària de Barcelona, 2011.

Actualment, treballa com a infermera responsable del control de la infecció en el Consorci Sanitari de l'Alt Penedès Garraf i com a docent tutora en el projecte d'investigació del Màster en Gestió dels Programes de Prevenció, Vigilància i Control de la infecció Relacionada amb el Sistema Sanitari a l'Escola Universitària de Barcelona.

Isabel Pera Fàbregas

Isabel Pera Fàbregas

Nascuda a Arenys de Mar. Diplomada en Infermeria. Màster Oficial Lideratge i gestió en serveis d'Infermeria Universitat de Barcelona. Màster en Bioètica i Dret, Facultat de Dret Universitat de Barcelona. Màster en Administració i Gestió en Infermeria, Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials Universitat de Barcelona. Ajudant Tècnic Sanitari (ATS), Escola Santa Madrona Universitat de Barcelona. Mestra de Primera Ensenyança. Escola Normal de Barcelona, Ministerio de Educación y Ciencia. Mestra d’Ensenyança Primària, Escola de Magisteri de l’Església “Sagrado Corazón”.

La seva activitat professional durant molts anys ha estat en gestió, docència i infermera en ICS, en l'àrea de Traumatologia i Rehabilitació a l'Hospital Vall d'Hebron. També com Cap de plans funcionals i programes sectorials de la Subdirecció General de Serveis Sanitaris de l’Institut Català de la Salut, Assessora Tècnica d’Infermeria de la Subdirecció General de Serveis Sanitaris dels Serveis Centrals de l’Institut Català de la Salut.

Com docent: Professora de les assignatures d’Ètica i Legislació i de Bioètica a l’Escola Universitària d’Infermeria Vall d’Hebron (adscrita a la UAB). Professora de l’assignatura de Legislació Sanitària de l’Escola Universitària d’Infermeria i Fisioteràpia Fundació Blanquerna (URL). Professora de les assignatures de Ètica i Legislació i Bioètica de l’Escola Universitària d’Infermeria Gimbernat (adscrita a la UAB). Professora diversos cursos de Postgrau, en temes relacionats amb la Legislació, l’Ètica i la Deontologia professional, a: Escola Universitària d’Infermeria de Vall d’Hebron. Escola Universitària d’Infermeria i Fisioteràpia Blanquerna. Escola Universitària d’Infermeria Gimbernat. Escola Universitària d’Infermeria de la Universitat de Barcelona. Escola Universitària d’Infermeria de la Universitat de Girona. Escola Universitària d’Infermeria de l’Hospital Verge de la Cinta-Tortosa (adscrita a la URV).Escola Universitària d’Infermeria de la Universitat de Lleida. Escola Universitària d’Infermeria de la Universitat de Vic. Fundació Pere Tarrés.

Ponent en jornades, congressos i conferències diverses, Autora de articles i publicacions en relació a temes relacionats amb la responsabilitat ètica i legal de les professionals d’infermeria.

Professora de cursos diversos en relació als temes esmentats, i en relació a temes relacionats amb la gestió sanitària: Direcció d’Infermeria. EADA (1987-1990).Supervisió d’Infermeria EADA (1987-1990). Gestió d’Infermeria IES, Institucions de l’ICS (1984-1994). Seminaris Legislació i Gestió en l’Administració Sanitària (1990-1994) Llicenciatura Medicina i Cirurgia 5 curs Facultat Medicina- Universitat Autònoma. Preparació a les especialitats d’Infermeria. Associació Catalana d’Infermeria (ACI).

Va treballar com a Cap de la Unitat d’Infermeria Legal. Servei de Medicina Legal. Hospital Vall d’Hebron, des de 1992.

Actualment és la responsable l’assessoria de responsabilitat professional del COIB.

Núria Sáez Gómez

Núria Sáez Gómez

Grau d’Infermeria Blanquerna 2009, Ramon Llull. Postgrau d’envelliment fisiològic a IL3, Universitat de Barcelona, 2018. Màster en Desenvolupament Directiu, Intel·ligència emocional i Coaching, EAE, escola de negocis (Universitat Politècnica de Catalunya) 2016. Màster en Bioètica i Dret ( Universitat de Barcelona, 2010-2012). Màster en Dret Sanitari 2012.

Professora titular a Tecno Campus Mataró, Facultat Infermeria, Teràpies complementàries aplicades a la Infermeria (des d’abril de 2015).

Assessora de Responsabilitat Professional al  Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona, des del 2009.

Fundadora i Presidenta de l’Associació Catalana d´Infermeres i Infermers en imatge corporal 2017.

Mª Carmen Sánchez Ruiz

Mª Carmen Sánchez Ruiz

Diplomada en Infermeria. Especialista en Infermeria del Treball, Salut Mental i Cures Medicoquirúrgiques. Màster en Prevenció de Riscos Laborals Seguretat, Higiene, Ergonomia i Psicosociologia.

Tècnica PRL Servei de Salut Laboral del Parc Salut Mar.

Vocal de la Junta de l’Associació Catalana d’Infermeria del Treball i Salut Laboral.

Membre de la Comissió d'avaluació d'infermeres infectades per virus transmissible per sang (CAIIV) i d’Infermeres de control d’infeccions de Catalunya.

Anna Almirall Fernàndez

Suport administratiu de la comissió

Secretària de la Direcció de Programes del Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona des del gener de 2007. Responsable de la coordinació i execució de les tasques administratives que es deriven del projecte Infermera virtual. Ha col·laborat en la gestió de les xarxes socials, comunitats i d’altres eines 2.0 del portal de salut Infermera virtual.