FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp

Beatriz Armenteros López

Diplomada en infermeria per l'EU Blanquerna. Universitat Ramon Llull. Barcelona. Postgrau en Drogodependències per la Universitat de Barcelona. Postgrau en VIH/SIDA per la Universitat de Barcelona Escola d'infermeria de Santa Madrona. Barcelona. Postgrau en Infermeria en Atenció Primària (CADI). Institut de Formació Continuada IL3. Universitat de Barcelona. Màster en Gestió de Serveis d'Infermeria. Institut de Formació Continuada IL3. Universitat de Barcelona. Màster en Tabaquisme. PIUFET 3.0 Universitat de Cantàbria.

Treballa com infermera assistencial en l'EAPP La Roca 1 del Centre Penitenciari de Quatre Camins. En l'actualitat és la coordinadora del programa de deshabituació tabàquica de presons i representant dels centres penitenciaris en el programa de prevenció i promoció de la Salut SUMA SALUT.

Eduard Marin Palomino

Diplomat en Infermeria per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).  Màster en Gestió Integral de Serveis en Atenció Primària, Socials i Hospitalaris per l´IL3 (GESAPH) i Màster per l'UB de Gestió Hospitalària i Serveis de salut.

Ha compaginat tota la seva trajectòria laboral a la sanitat pública (ICS/presons) i a la sanitat privada (Mútua d'accidents laborals) entre altres llocs.

Ha estat responsable d'infermeria en MC Mutual i actualment és adjunt a la direcció de l'EAPP de Brians 2.

És autor i ponent de diferents estudis científics i publicacions. Ha estat guardonat amb el primer premi com a millor comunicació en atenció primària al congrés de la SESP 2010. També li van lliurar el primer premi per l'estudi “Factors associats a l’aparició de recaigudes en els accidents laborals” en MC Mutual, premi al millor pòster científic amb defensa del mateix, congrés de la SETLA a Madrid, 2017.

La seva principal línia de treball és la gestió i millora dels professionals de la salut que treballen amb ell a l'EAPP del centre penitenciari Brians 2, tant a nivell humà com professional.

Salvador Quintero del Rio

Experiència com a professional de la salut penitenciària des de 1986. Infermer referent del programa de TBC; experiència a les unitats d'Infermeria i Psiquiatria en C.P. H.B. (La Model).

Actualment és infermer. Consultor de ferides cròniques. Equip d'atenció primària penitenciari Brians 2. Institut Català de la Salut de Barcelona.

Ha fet diferents ponències referents a TBC a diversos congressos de la SESP. Co investigador de la beca FIS del Ministeri de  Sanitat. Publicacions d'estudis d'investigació. Comunicacions en diversos congressos de la SESP. Docent del Postgrau "Expert  en sanitat penitenciària". Ponència al Congrés AEEVH 2021 sobre "Canvi de paradigma a presons".

Neus Solé Zapata

Diplomada en infermeria l'any 2002 per l'Escola Universitària Blanquerna, Universitat Ramon Llull. Postgrau en Urgències extrahospitalàries per la UIC i el CADI de la UB. Formació continuada en l'àmbit de les malalties infeccioses, drogodependències i salut comunitària.

Vinculada al món penitenciari des de 2002 al CP Quatre Camins, La Model i Brians 1. Referent del programa d'infermera d'enllaç al CP Brians 1 entre 2017 i 2021.

Actualment infermera del programa de Salut Penitenciària de l'ICS, ubicada al Centre Corporatiu, referent del programa d'infermera d'enllaç de les presons de Catalunya i responsable dels processos relacionats amb l'atenció a la ciutadania.

Elena Yela González

Diplomada en infermeria per la Facultat URLL Blanquerna. Màster en Avenços en Salut Pública i Comunitària, Postgrau en Infermeria Penitenciària, Postgrau en Rehabilitació Psicosocial Comunitària i Expert Universitari en VIH i ITS.

Ha treballat com a infermera assistencial a centres penitenciaris des de 2010. Actualment, és infermera assistencial a l'Equip d'Atenció Primària Penitenciària Sant Esteve Sesrovires 1 (Brians 1). Ha participat en projectes d'investigació i és autora de publicacions científiques en matèria d'hepatitis C.