FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp
Encarna Gómez Gamboa

Encarna Gómez Gamboa

Diplomada en Infermeria per l’EUI del Mar. Especialista en Infermeria pediàtrica. Postgrau d'Infermeria en oncologia per l'Institut Català d'Oncologia. Postgrau Teòric-Pràctic per a infermeres d'actualització en cures intensives en la infància i adolescents per l'EUI Sant Joan de Déu. Màster en Infermeria Pediàtrica per la Universitat de Barcelona. Màster Administració i Gestió en cures d’Infermeria per l’EUI Santa Madrona. Màster en Ciències en Infermeria per la UIC. Màster Universitari Recerca i Innovació en Cures Infermeres - UAB. Actualment doctoranda UB.

Des de fa 26 anys és infermera assistencial en àrees com la de nounats, cures intensives pediàtriques, oncologia, pediatria, en la Unitat de suport infermera en qualitat i docència i Unitat de Cirurgia ambulatòria. Ha estat gestora de guàrdies de cap de setmana del 2005 al 2017. Infermera gestora a les unitats de cirurgia general, cirurgia cardíaca i immuno al·lèrgies.

En l’àmbit docent ha estat professora col·laboradora a l’Agència de Qualitat del Servei Universitari de Catalunya (AQU), des d’abril de 2009. Ha col·laborat com a docent en el campus Sant Joan de Déu entre 2008 i 2013. Entre 2008 i 2014 ha estat docent dels alumnes de pràctiques de la Diplomatura d’Infermeria i Grau a l’hospital Sant Joan de Déu. Codirectora del Màster en cures d’Infermeria en la infància i adolescència entre 2008 i 2019. Docent en el campus de Sant Joan de Déu, en el màster en cures d’infermeria en la infància i l’adolescència des de 2018. Docent en el màster d’Atenció emocional al nen hospitalitzat, segons el model Child Life. També ha estat tutora dels treballs de final de grau d’Infermeria i Fisioteràpia (TFG) de la Universitat de Vic entre 2017 i 2018.

En l’àrea de la recerca ha participat activament a actes científics i publicacions. Ha rebut diferents reconeixements i premis pels seus projectes i ha fet estades a Europa i els Estats Units. En aquest àmbit ha rebut diferents beques, entre les que es destaquen dues beques de convocatòria de naturalesa competitiva corresponents  al programa d’Intensificació d’infermers/es del “Pla estratègic i innovació en salut 2016-2018 (PERIS) 2019-2020.

Ha col·laborat entre 2001 i 2010 en el Comitè d’Ètica Assistencial (CEA), i entre 2011 i 2017 en el Comitè d’Ètica d’Investigació Clínica (CEIC).

En l’actualitat exerceix com a infermera pediàtrica en l’hospital Sant Joan de Déu. És presidenta de l’Associació Catalana d’Infermeria Pediàtrica. Membre del Grup de Recerca Infermer de l’hospital Sant Joan de Déu, i membre del grup ITCOIB.

Des de març de 2020 ocupa el càrrec de vocal d’Infermeria pediatria a la Junta de Govern del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona.

Alicia Lluva Castaño

Diplomada en Infermeria, Llicenciada en Antropologia Social i Cultural. Màster en Formació de Professorat, Post-grau en Cures Pal·liatives, Post Grau: La mort: Aprendre a viure per ajudar a morir. Doctorat en curs (finalització 2021) amb el tema principal de VIH i dona. Diferents cursos en gestió i en teràpies naturals destacant 2 mestratges en Reiki: Ussiu, Karuna i Tibetà.

Infermera amb experiència en serveis d'urgències, UCI, hospitalització i sala de parts. Supervisora d'infermeria del 2007 al 2020. Actualment infermera assistencial a un CUAP.

Professora en l'Escola d'Infermeria del Mar en diferents assignatures. Actualment Coordinadora de Practicum, Coordinadora de l'Assignatura: "Teràpies complementàries Aplicades a la Infermeria", coordinadora de 4art curs i titular d'assignatura del Pràcticum Avançat.

Maite Miranda García

Blanca Muñoz Mahamud

Cristina Plou Pérez

Diplomada en Infermeria per la Universitat Ramon Llull Blanquerna. (1998)
Postgrau en Infermeria Pediàtrica a l'entorn hospitalari i Postgrau en Infermeria Pediàtrica en Atenció Primària, Universitat Ramon Llull Blanquerna. Diploma de Capacitació en Medicina del Treball. Universitat de Barcelona. Tècnica Superior en Prevenció de Riscos Laborals Especialitat de Seguretat, Higiene i Ergonomia. Universidad de Oviedo.
Experta en Nutrició i Planificació Dietètica. Universidad Complutense de Madrid. Màster en Diagnòstic Energètic. Acupuntura i Medicina Tradicional Xinesa. Escola Universitària d'Infermeria Sant Joan de Déu. Trastorns de l'aprenentatge, conducta i afectius: Diagnòstic i intervenció. Hospital Sant Joan de Déu/Utae.

La seva trajectòria professional compta amb 23 anys d'experiència en diferents àrees sanitàries iniciant la seva trajectòria a l'àmbit sanitari a laboratori clínic i a banc de sang de l'Hospital Clínic de Barcelona, posteriorment a departaments d'hemoteràpia i hemostàsia.

Exerceix com a infermera especialitzada a la unitat de pacients crítics pediàtrics i neonatals compaginant la vida laboral com infermera de serveis d'urgències i àrees com patologia específica, cirurgia, traumatologia, ginecologia, oncologia, col·laborant activament amb equips d'ostomies i úlceres. La trajectòria més extensa ha estat com a coordinadora de departament en vigilància de la salut, prevenció laboral i RRHH.

Presentació en el Congreso de la asociación nacional de enfermería de cuidados intensivos pediátricos y neonatales (ANECIP), Bronquiolitis: Plan de cuidados de enfermería en una unidad de cuidados intensivos pediátricos. Protocolo de la unidad de curas intensivas en manipulación de la vía aérea en pacientes intubados y traqueostomizados.

Actualment forma part de l'equip d'Endocrinologia metabòlica a l'àrea d'investigació, coordina la gestió d'un projecte europeu (SPIOMET4Heatlh) i ha col·laborat en més de 15 Projectes realitzats a la Fundación Privada per a la Recerca y la Docencia Sant Joan de Déu- FSJD. Infermera assistencial en el control de creixement i desenvolupament pediàtric a l'Hospital Sant Joan de Déu.

Elena Saura Portillo

Diplomada en Infermeria per l’EUI Sant Joan de Déu. Màster interuniversitari de la UAB, Fundació Doctor Robert i la UB, en col·laboració amb el Col·legi de Farmacèutics de Barcelona. Postgrau: Intervencions autònomes d’infermeria per a un desenvolupament personal i professional: Teràpies Naturals. EUI Santa Madrona de la Fundació “la Caixa” (UB). Diploma en Massatge Ayurvèdic per la Universitat de Pune. Curs de Panchakarma and Ayurvedic Cosmetics a Tilak Ayurveda College, Pune, Índia. Curs de 2n Nivell de Massatge Ayurvèdic. Advance Program in Abhyanga & Introductory Panchakarma a l’SDM College of Ayurveda, Hassan, Índia.

Ha treballat com a infermera assistencial en àrees de crítics durant 18 anys.

En l’àmbit docent, ha coordinat i participat com docent en tots els cursos d’Ayurveda realitzats a l’EUI Santa Madrona de la Fundació “La Caixa” (UB) com: Teràpia i massatge ayurvèdic (Abhyanga), Dinacharya (rutina diària) i Cuina ayurvèdica. Responsable de l’Àrea d’Infermeria Medicoquirúrgica EUI Santa Madrona de la Fundació “la Caixa” (UB). Professora del pla d’estudis de Diplomat d’Infermera a les assignatures d’Infermeria Medicoquirúrgica I i II, Fonaments d’Infermeria i Introducció a la Infermeria Medicoquirúrgica a l’EUI Santa Madrona de la Fundació “la Caixa” (UB)

Ha participat com a Coordinadora i professora de l’assignatura: el rol de la Infermera en diferents àmbits d’actuació: Ajudar a viure situacions de dolor des de l’EUI Santa Madrona de la Fundació “la Caixa” (UB).

Actualment és directora i professora del Màster en Teràpia Ayurvèdica al Campus Docent Sant Joan de Déu que es fa des de l’any 2012.

Ha estat vocal del Comitè Científic de l’Asociación Española de Enfermería en Cardiologia (AEEC) des de l’any 2005 fins el 2008 i membre del comitè científic del I Congrés Internacional d'Infermeria en Teràpies Naturals i Complementàries organitzat pel COIB.