FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp
dijous 28 d’abril 2022

de 18 a 19.30 h

Modalitat online

El Grup de Cures integratives i la Vocalia de Ciutadania del COIB organitzen conjuntament aquest webinar introductori de banys de bosc.

Objectiu

Aproximació al contacte amb la natura amb banys de bosc com a instrument complementari de benestar a les cures infermeres.

La sessió anirà a càrrec de:

Marta Ayats Roura

Formadora i mentora de guies de banys de bosc i professional de teràpia de bosc. Diplomada en Infermeria amb màster en Medicina Tropical i Salut Internacional. Durant molts anys he estat treballant en l'àmbit social, comunitari, nutricional, emocional i en projectes de cooperació al desenvolupament en diversos països d'arreu del món. Ha completat la seva formació en ecologia emocional, estrangeria i dependència. Treballa a l’àmbit municipal en tasques comunitàries i socials, entre elles, salut comunitària, gestió de migracions i coordinació de l'acollida de persones demandants d'asil i de protecció internacional.

Alex Gesse Ponce

Formador i mentor de guies de banys de bosc i professional de teràpia de bosc. És assessor de salut pública i forestal de la Corporación Nacional Forestal (CONAF) del Ministeri d'Agricultura de Xile i de la Unió de Silvicultors del Sud d'Europa (USSE), una Agrupació Europea d'Interès Econòmic (EEIG). Ha col·laborat com a consultor especialista al grup expert sobre salut i benestar humans de la Conferència Ministerial sobre la Protecció de Boscos a Europa, Forest Europe. Ha desenvolupat programes de banys de bosc i teràpia de bosc destinats al benestar corporatiu i per a poblacions específiques de salut mental i infants en risc d'exclusió social, col·laborant en més de 20 projectes pilot de teràpia de bosc. Com a formador, ha format més de 800 guies i professionals de sis continents.

Enllaços d'interès: