FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp
Isabel Pera Fàbregas

Isabel Pera Fàbregas

Nascuda a Arenys de Mar. Diplomada en Infermeria. Màster Oficial Lideratge i gestió en serveis d'Infermeria Universitat de Barcelona. Màster en Bioètica i Dret, Facultat de Dret Universitat de Barcelona. Màster en Administració i Gestió en Infermeria, Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials Universitat de Barcelona. Ajudant Tècnic Sanitari (ATS), Escola Santa Madrona Universitat de Barcelona. Mestra de Primera Ensenyança. Escola Normal de Barcelona, Ministerio de Educación y Ciencia. Mestra d’Ensenyança Primària, Escola de Magisteri de l’Església “Sagrado Corazón”.

La seva activitat professional durant molts anys ha estat en gestió, docència i infermera en ICS, en l'àrea de Traumatologia i Rehabilitació a l'Hospital Vall d'Hebron. També com Cap de plans funcionals i programes sectorials de la Subdirecció General de Serveis Sanitaris de l’Institut Català de la Salut, Assessora Tècnica d’Infermeria de la Subdirecció General de Serveis Sanitaris dels Serveis Centrals de l’Institut Català de la Salut.

Com docent: Professora de les assignatures d’Ètica i Legislació i de Bioètica a l’Escola Universitària d’Infermeria Vall d’Hebron (adscrita a la UAB). Professora de l’assignatura de Legislació Sanitària de l’Escola Universitària d’Infermeria i Fisioteràpia Fundació Blanquerna (URL). Professora de les assignatures de Ètica i Legislació i Bioètica de l’Escola Universitària d’Infermeria Gimbernat (adscrita a la UAB). Professora diversos cursos de Postgrau, en temes relacionats amb la Legislació, l’Ètica i la Deontologia professional, a: Escola Universitària d’Infermeria de Vall d’Hebron. Escola Universitària d’Infermeria i Fisioteràpia Blanquerna. Escola Universitària d’Infermeria Gimbernat. Escola Universitària d’Infermeria de la Universitat de Barcelona. Escola Universitària d’Infermeria de la Universitat de Girona. Escola Universitària d’Infermeria de l’Hospital Verge de la Cinta-Tortosa (adscrita a la URV).Escola Universitària d’Infermeria de la Universitat de Lleida. Escola Universitària d’Infermeria de la Universitat de Vic. Fundació Pere Tarrés.

Ponent en jornades, congressos i conferències diverses, Autora de articles i publicacions en relació a temes relacionats amb la responsabilitat ètica i legal de les professionals d’infermeria.

Professora de cursos diversos en relació als temes esmentats, i en relació a temes relacionats amb la gestió sanitària: Direcció d’Infermeria. EADA (1987-1990).Supervisió d’Infermeria EADA (1987-1990). Gestió d’ Infermeria IES, Institucions de l’ICS (1984-1994). Seminaris Legislació i Gestió en l’Administració Sanitària (1990-1994) Llicenciatura Medicina i Cirurgia 5 curs Facultat Medicina- Universitat Autònoma. Preparació a les especialitats d’Infermeria. Associació Catalana d’Infermeria (ACI).

Actualment compagina la seva tasca professional al Cap d’Unitat d’Infermeria Legal. Servei de Medicina Legal. Hospital Vall d’Hebron, des de 1992, i Cap de l’assessoria professional del COIB.

Fina Araque Serradell

Gemma Amat Camats

Glòria Jodar Solà

Glòria Jodar Solà

Diplomada en Infermeria. Especialista en Salut Mental. Màster en Lideratge i Gestió de Serveis d’Infermeria per la Universitat de Barcelona i Màster en direcció de Institucions sanitàries de la Universitat Autònoma de Barcelona.
Actualment està en procés d’elaboració de la tesi doctoral dins del Programa de Doctorat en Ciències Infermeres de la Universitat de Barcelona.

Ha treballat com a infermera assistencial de Atenció primària, Coordinadora de processos  de  infermeria  del  Institut  Català  de  la  Salut  i  Directora  del  Pla d’Innovació de Atenció Primària i Salut Comunitària del Departament de Salut.

És autora de publicacions en revistes científiques, i ha estat ponent en diferents conferències i taules rodones relacionades amb la Gestió de la qualitat assistencial.
També ha participat en diversos projectes d’investigació.

Les seves principals línies de treball s’han centrat en la millora i gestió dels Serveis de Atenció Primària i en l’ integració de els processos infermers en la planificació i avaluació dins del conjunt del sistema sanitari.

Actualment és directora de l’Equip d’Atenció primària de Sant Andreu de la Barca i Pallejà i professora associada de l’Escola Universitària d’Infermeria de la Universitat de Barcelona. El últims anys ha compaginat aquestes tasques amb la vicepresidència del COIB.

Enric Mateo Viladomat

Enric Mateo Viladomat

Diplomat en Infermeria per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).  Postgrau en Gestió de la Qualitat a l’Atenció Primària, i Postgrau en suport vital i emergències per la Universitat Internacional de Catalunya (UIC).
Ha estat director adjunt del Consorci Castelldefels Agents de Salut (CASAP) i ha compaginat la tasca assistencial amb la de gerent d’una consultoria, relacionada amb la salut, en l’àmbit privat de l’exercici professional.
És autor de diferents publicacions, ha estat ponent en diversos congressos i taules rodones i ha participat en varis projectes d’investigació.
Premi a la Innovación en la mejora global de la calidad asistencial 2008 del Ministerio de Sanidad y Política Social, premi a la Innovació en processos d’atenció i organització en Atenció Primària del Departament de Salut (2009) i menció honorífica dels premis CHC-ESADE (2009).
Actualment és infermer assistencial al CAP Can Bou i CUAP Castelldefels al CASAP. També és professor associat a la UAB i tutor del programa de formació dels resident d’Infermeria Familiar i Comunitària de la Direcció General de Planificació i Recerca en Salut (DGPRS).
Membre del grup de Qualitat i de Gestió Infermera de la Demanda de l’Associació d’Infermeria Familiar i Comunitària de Catalunya (AIFICC) i Instructor/director d'SVB+DEA pel Consell Català de Ressucitació (CCR).

Alba Brugués Brugués

Miriam Bou Creixell

Montserrat Comellas Oliva

Anna Almirall Fernández

Suport administratiu