FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp
dijous 18 de novembre 2021

de 17.30 a 19.30 h

Online
Els participants rebran un enllaç per poder entrar a la sala el dia abans de la jornada.

La vocalia de Ciutadania del COIB, amb l’assessorament i col·laboració de la vocalia de Llevadores, dins del projecte diversitat sexual i afectiva, organitza aquest webinar per tal de proporcionar coneixements bàsics de sexualitat, gènere, orientació sexual, anatomia i conceptes clau per abordar la sexualitat a la consulta diària.

Abordar la sexualitat a la consulta ens pot produir inseguretat sovint originada per no tenir una formació suficient o basar els nostres coneixements en la nostra experiència personal i per la concepció tradicional establerta en la societat.

Els professionals de la salut han de poder donar resposta als canvis de la població i la societat, respectant i acceptant la diversitat i que cada persona és diferent en la forma de sentir, viure i expressar la seva sexualitat i els ciutadans tenen dret a aquesta educació sexual i que es faci des dels centres de salut.

En aquesta webinar es tractaran els aspectes més rellevants sobre la sexualitat, entesa com una part que no podem obviar de la salut de les persones.

Programa

  • Benvinguda/presentació a càrrec de la vocal de la Vocalia de Ciutadania, Paloma Amil.
  • Modera: Montserrat Sánchez, membre de la Vocalia de Ciutadania.
  • Ponent: Laura Clotet, metgessa de família i sexòloga clínica
  • Preguntes i debat