1. Assessora i guia en la cerca d’evidències
  2. Consultes documentals
  3. Formació en cerca avançada i BBDD
  4. Accés a BBDD gratuïts
  5. Consulta i préstec de llibres i revistes

Blanca Virós

Bibliotecària i documentalista

Nascuda a Manresa. Diplomada en Biblioteconomia i Documentació. Postgrau "Tecnologies per a la gestió i l'accés a la informació". Formació en arxius d’empresa i estudis de Restauració de paper i pergamí i Enquadernació en pell.

La seva trajectòria professional s'ha desenvolupat en diferents biblioteques, arxius i centres de documentació durant més de 25 anys, dirigint equips i projectes en l’àmbit de la gestió documental.

Ha treballat com a bibliotecària, formadora en tècniques d'arxiu, assessora documental, arxivera, dinamitzadora d'espais de lectura i investigadora en cerques històriques.

És coautora de publicacions en revistes especialitzades en el món de la informació i ha presentat comunicacions en jornades del sector.

Des del 2016 forma part de l’equip del Servei de Biblioteca i Documentació Infermera, desenvolupant tasques de bibliotecària i gestora documental.

Marta Perpiñán

Bibliotecària i documentalista

Llicenciada en Documentació per la UOC. Diplomada en Biblioteconomia i Documentació per la UB. Postgrau en Noves tendències en Gestió de la Informació per la Universitat Jaume I.

La seva trajectòria professional s’ha desenvolupat en diferents biblioteques universitàries i especialitzades en l’àmbit de la salut i la gestió empresarial.

Ha realitzat publicacions en revistes especialitzades i jornades i congressos, es poden consultar a https://orcid.org/my-orcid?orcid=0000-0002-0040-0501

Des del 2018 forma part de l’equip del Servei de Biblioteca i Documentació Infermera, desenvolupant tasques de bibliotecària i gestora documental.