FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp
Familiar i Comunitària

Enric Mateo Viladomat

Membre de la Vocalia d'Infermeria Familiar i Comunitària 
Diplomat en Infermeria per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).  Postgrau en Gestió de la Qualitat a l’Atenció Primària, i Postgrau en suport vital i emergències per la Universitat Internacional de Catalunya (UIC).
Ha estat director adjunt del Consorci Castelldefels Agents de Salut (CASAP) i ha compaginat la tasca assistencial amb la de gerent d’una consultoria, relacionada amb la salut, en l’àmbit privat de l’exercici professional.
És autor de diferents publicacions, ha estat ponent en diversos congressos i taules rodones i ha participat en varis projectes d’investigació.
Premi a la Innovación en la mejora global de la calidad asistencial 2008 del Ministerio de Sanidad y Política Social, premi a la Innovació en processos d’atenció i organització en Atenció Primària del Departament de Salut (2009) i menció honorífica dels premis CHC-ESADE (2009).
Actualment és infermer assistencial al CAP Can Bou i CUAP Castelldefels al CASAP. També és professor associat a la UAB i tutor del programa de formació dels resident d’Infermeria Familiar i Comunitària de la Direcció General de Planificació i Recerca en Salut (DGPRS).
Membre del grup de Qualitat i de Gestió Infermera de la Demanda de l’Associació d’Infermeria Familiar i Comunitària de Catalunya (AIFICC) i Instructor/director de SVB+DEA pel Consell Català de Ressucitació (CCR).

Ángel Jurado García

Membre de la Vocalia d'Infermeria Familiar i Comunitària

Graduat en Infermeria a la Universitat de Còrdova. Màster en Cures Especialitzades d'Infermeria d'Urgències i Pacient Crític de la Universitat de València. Màster Universitari en Estudi de les Intervencions en Emergències, Catàstrofes i Cooperació Internacional de la Universitat Camilo José Cela de Madrid. Màster en Gestió Integral de Serveis a Atenció Primària, Socials i Hospitalaris de la Universitat de Barcelona.

Adjunt a la direcció del servei d'atenció continuada domiciliària de Barcelona. Infermer assistencial al Centre d'Urgències d'Atenció Primària a Barcelona. Experiència com a infermer de més de cinc anys a l'àmbit de l'Atenció Primària.

Carmen Valenzuela Fernández

Membre de la Vocalia d'Infermeria Familiar i Comunitària

Diplomada en infermeria per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Postgrau en Pacient Crític en la UAB. Postgrau en Oncologia en la UB. Postgrau "Curs auto formatiu per a Diplomats en Infermeria" de la UB.

Ha treballat en Hospital Sant Joan de Déu de Martorell, actualment treballa com a infermera assistencial al CAP Pallejà, servei Pediatria. També desenvolupa els programes INFADIMED, Salut i escola.

Gloria Jodar Solà

Glòria Jodar Solà

Membre de la Vocalia d'Infermeria Familiar i Comunitària
Doctora en Ciències Infermeres. Especialista en Salut Mental. Màster en Lideratge i Gestió de Serveis d’Infermeria per la Universitat de Barcelona i Màster en direcció d’Institucions sanitàries de la Universitat Autònoma de Barcelona.
Ha treballat com a infermera assistencial d’Atenció primària, Coordinadora de processos d’infermeria de l’Institut Català de la Salut i Directora del Pla d’Innovació d’Atenció Primària i Salut Comunitària del Departament de Salut.
És autora de publicacions en revistes científiques, i ha estat ponent en diferents conferències i taules rodones relacionades amb la Gestió de la qualitat assistencial.
També ha participat en diversos projectes d’investigació.
Les seves principals línies de treball s’han centrat en la millora i gestió dels Serveis d’Atenció Primària i en la integració dels processos infermers en la planificació i avaluació dins del conjunt del sistema sanitari.
Actualment és directora de l’Equip d’Atenció primària de Sant Andreu de la Barca i Pallejà i professora associada de l’Escola Universitària d’Infermeria de la Universitat de Barcelona. 

Jaume Català Coll

Membre de la Vocalia d'Infermeria Familiar i Comunitària

Eduard Marin Palomino

Membre de la Vocalia d'Infermeria Familiar i Comunitària

Diplomat en Infermeria per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Màster en Gestió Integral de Serveis en Atenció Primària, Socials i Hospitalaris per l’IL3 (GESAPH) i Màster per la UB de Gestió Hospitalària i Serveis de salut.

Ha compaginat tota la seva trajectòria laboral a la sanitat pública (ICS/presons) i la sanitat privada (Mútua d’accidents laborals) entre altres llocs.

Ha estat responsable d’infermeria en MC Mutual i actualment és adjunt a la direcció de l´EAPP de Brians 2.

És autor i ponent de diferents estudis científics i publicacions. Ha estat guardonat amb el primer premi com a millor comunicació en atenció primària al congrés de la SESP 2010. També li van lliurar el primer premi per l’Estudi “Factors associats a l’aparició de recaigudes en els accidents laborals” en MC Mutual, premi al millor pòster científic amb defensa del mateix congrés de la SETLA a Madrid, 2017.

La seva principal línia de treball és la gestió i millora dels professionals sanitaris que treballen amb ell a l’EAPP del centre penitenciari Brians 2, tant a nivell humà com al professional.

Ivan Martínez Moya

Membre de la Vocalia d'Infermeria Familiar i Comunitària

Infermer per l’Escola Universitària d’Infermeria Creu Roja, Terrassa (UAB)

Desenvolupament professional dins l’Atenció Familiar i Comunitària al CAP Sant Llàtzer (Terrassa) en atenció a la població adulta i a adolescents dins el programa de Salut i Escola.

Joan Planas Mas

Membre de la Vocalia d'Infermeria Familiar i Comunitària

Graduat en Infermeria en la UVIC -UCC (Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya). Postgrau d'Especialització en el Pacient amb Ferida de Difícil cicatrització i en Ferida Crònica al Tecnocampus de Mataró. Màster en Cures Infermeres en l'Atenció Primària (CADI) en la UB (Universitat de Barcelona)

Dins de l'àmbit de l'assistència ha treballat a l'Hospital de Granollers i Hospital Germans Trias i Pujol (Can Ruti). Des de fa uns anys treballa al CAP Martorelles-Sant Fost de Campsentelles en consulta d'adult com a infermera de família i comunitària, essent referent de cures del centre. Actualment, compagina aquesta feina amb l'atenció d'urgències al CUAP o atenció domiciliària al PACD.

A l'àmbit de la docència en l'actualitat fa d'infermera d'enllaç entre els CAP i la universitat UAB (Universitat Autònoma de Barcelona) i la universitat UIC (Universitat Internacional de Catalunya) al Grau d'infermeria.

Pel que fa a recerca, forma part en treball de camp en l'estudi EPIBAS de detecció precoç dels trastorns de l'equilibri a les persones de 68 a 71 anys, gestionat per la Unitat de suport a la Recerca IDIAP Jordi Gol.

Helena Sandín Esteban

Membre de la Vocalia d'Infermeria Familiar i Comunitària

Infermera per l'Escola Universitària d'Infermeria Creu Roja, Terrassa (UAB). Postgrau CADI (Universitat de Barcelona).

El seu desenvolupament professional ha estat dins l'Atenció Familiar i Comunitària al CAP Magoria (Barcelona), en Població adulta.

Referent de tabaquisme en el programa de xarxa sense fum d'AP i consultora especialista en deshabituació tabàquica com a infermera especialista d'infermeria comunitària.

Docent col·laboradora d'alumnes de grau i formadora específica en entrevista motivacional i tabaquisme d'infermeria.

Ha estat ponent en diferents jornades i docent de professionals d'atenció primària en tabaquisme i addicció.

Formació Hospitalària al HUGTIP (Badalona).

Silvia Serés Gil

Membre de la Vocalia d'Infermeria Familiar i Comunitària

Diplomada en Infermeria per la Universitat de Barcelona (UB). Postgrau “Infermeria Psicosocial i de Salut mental (UB), Postgrau Relacions humanes i tècniques grupals en infermeria” (UB); Postgrau “Curs Autoformatiu per a Diplomats en Infermeria” (UB). Assessora de salut segons el model del benestar aplicat als àmbits clínic i laboral (IDIC-COIB).

La seva experiència professional és, principalment, en l'àmbit de l'Atenció Primària (ABS Vila Olímpica, Barcelona, i ABS Morera-Pomar, Badalona) on ha desenvolupat funcions assistencials, de col·laboració docent i de gestió, a més de formar part de diferents comissions de l'organització; també ha treballat com infermera en la Unitat de Medicina de l'Esport de Badalona Serveis Assistencials (BSA).

Actualment és la infermera del servei de Salut Pública de BSA i, entre altres, col·labora estretament en les activitats comunitàries i grupals que es desenvolupen, des de qualsevol àmbit de l'organització, així com en el treball en xarxa amb altres serveis i entitats de la ciutat.

També és la Presidenta de la Subcomissió d'Infermeria de la Unitat Docent Multiprofessional d'Atenció Familiar i Comunitària de BSA.