FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp
dimarts 14 de juny 2022
  Modalitat online

  Les Vocalies de Pediatria, Geriatria i Ciutadania organitzen aquest webinar en què explicarem el concepte teòric i, sobretot, la implementació pràctica en les cures d’HUMANITUDE.

  Es tracta d'una metodologia d’intervenció implementada des de fa més de 40 anys en serveis d’atenció a persones en l’àmbit de la salut de molts països.

  La metodologia de cures HUMANITUDE (Gineste-Marescotti®) es posa al servei d'unes cures que proporcionin un bon tracte, amb l'objectiu de proporcionar la millor qualitat de vida possible al resident i al professional.

  Al webinar explicarem els conceptes bàsics i també compartirem alguns vídeos per mostrar amb imatges què implica a la pràctica aquesta "mirada" centrada en la relació.

  Moderadora: Mar Martínez Ballester. Infermera pediàtrica, terapeuta ocupacional i tècnic ortopedista. Infermera a Nexe Fundació, entitat privada especialitzada en l’atenció a infants amb pluridiscapacitat i a les seves famílies.

  Ponents:

  Maria Jose Cid Rodríguez. Doctora en psicologia. Formadora acreditada per l'International Snoezelen Association (ISNA) en Estimulació Multisensorial i Snoezelen. Directora d’HUMANITUDE ESPANYA, FORMACIÓ HUMANITUDE.

  João Pärtel Araújo. Infermer (BSc), per l’Escola Superior d'Infermeria de Coimbra. Formador certificat en la metodologia de la cura Gineste. Marecostti, coneguda per Humanitude®, des de 2010