FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp

Montse Santé Roig

Delegada

Nascuda a Barcelona. Diplomada en Infermera per l’Escola Universitària d’Infermeria Creu Roja a Terrassa (UAB) l’any 1995 i llicenciada en Pedagogia per la UAB l’any 2008.

Treballa com a infermera a l’àrea del malalt crític de la Corporació Sanitària i Universitària del Parc Taulí de Sabadell.

És coordinadora del postgrau “Assistència integral al malalt crític amb patologia cardiovascular i/o respiratòria de la Corporació Sanitària i Universitària del Parc Taulí (UAB). També és professora col·laboradora de l’EUI Creu Roja des de l’any 2005, on actualment imparteix l’assignatura de Funció del Cos Humà II a primer curs del Grau d’Infermeria.

Anna Pujol

Delegada

Diplomada en Infermeria per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), postgraduada en "Les cures d'infermeria en la gestió clínica", “Infermeria en medicina general i especialitats" i en "Llenguatges estandarditzats en infermeria".

Ha treballat durant 14 anys com infermera assistencial a la Corporació Sanitària i Universitària Parc Taulí de Sabadell (CSUPT), dels quals quatre en medicina interna, sis en el centre Sociosanitari Albada i els últims quatre en la Unitat Funcional Interdisciplinària SocioSanitària (UFISS).

Ha col·laborat com a coordinadora i docent en el Postgrau d’atenció integral d'Infermeria al malalt fràgil de l’UAB-FPT i com a tutora del Postgrado de Atención del Paciente Frágil: impacto social y comorbilidad de l’UB-IL3. Ha col·laborat dins la corporació com a docent de formació continuada.