FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp

Per contactar amb la delegació podeu enviar un correu electrònic a maresme@coib.cat.

Laura Curell i Ferrer

Delegada

Nascuda a Barcelona. Diplomada en Infermeria per la Universitat Ramon Llull (URL).

Postgrau en Gestió de Cures Infermeres per l'Escola Universitària d'Infermeria del Mar, adscrita a la Universitat de Barcelona. Postgrau en Atenció Prehospitalària Urgent per la Universitat de Barcelona. Postgrau en Actualització en diagnòstics i terapèutiques de les malalties prevalent a la comunitat per la Universitat Autònoma de Barcelona. Postgrau en l’Assistència integral al malat crític amb patologia cardiovascular i/o respiratòria per la Universitat Autònoma de Barcelona. Màster Oficial en Cronicitat i Dependència en l’Escola Superior de Ciències de la Salut Tecnocampus.

Treballa com a infermera assistencial del servei d’Urgències a l’Hospital de Mataró, Consorci Sanitari del Maresme.

Professor Docent Investigador a l’Escola Superior de Ciències de la Salut del TecnoCampus (ESCST) adscrita a Universitat Pompeu Fabra i la Universitat de Barcelona i responsable dels espais de simulació del Centre de Simulació i Innovació en Salut (CSIS) de l’ESCST:

Doctoranda en el programa de doctorat en ciències de la Infermeria de la Universitat Jaume I, en la Línia de Investigació: Cures Infermeries en grups específics de població i gestió sanitària.

Pere Lòpez Sànchez

Nascut a Mataró. Diplomat en Infermeria, estudis cursats en l’EUI del Mar, adscrita a la Universitat de Barcelona (UB).

Màster en Cures Infermeres a l’Atenció Primària (2019). Màster en Infermeria Legal i Forense a l’EUI de Sant Joan de Déu. Curs en antropologia forense per la Universitat de Granada. Postgrau en Anestèsia i Reanimació a l’EUI Sant Joan de Déu. Postgrau en Infermeria Quirúrgica a l’UB. Primer curs en anestèsia i reanimació per a residents de primer any de medicina. Postgrau en Actualització en diagnòstics i terapèutiques de les malalties prevalent a la comunitat per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Membre adjunt per infermeria en la filial del Maresme de l’Acadèmia de les Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears. Membre de comissions dins del seu àmbit laboral, Comitè de Qualitat de l'Àmbit de Primària l i Comitè d’Higiene de Mans del CSdM.

Durant cinc anys ha estat monitor assistencial de processos de trajectòries clíniques infermeres a l’Hospital de Mataró.

Actualment exerceix com a infermer assistencial de primària a l'ABS de Cirera-Molins de Mataró. Codirector de diferents cursos sota el ventall de l’ACCMCiB, per infermeria.

Montserrat Prat Tordera

Eva Diago Balart

Nascuda a Montcada i Reixac. Diplomada en Infermeria per la Universitat Ramon Llull (URL).

Postgrau en atenció geriàtrica i gerontològica per la Universitat de Sant Pau. Postgrau en documentació sanitària per la Universitat Ramon Llull. Postgrau en Gestió de cures per la Universitat de Girona i Màster Universitari en Cronicitat i Dependència en l’Escola Superior de Ciències de la Salut Tecnocampus.

Actualment treballa com a Cap d’Àrea d’Infermeria del sociosanitari de l’Hospital Comarcal Sant Jaume de Calella.

Professora associada a l’Escola Superior de Ciències de la Salut del Tecnocampus (ESCST) adscrita a la Universitat Pompeu Fabra.