FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp

Per contactar amb la delegació podeu enviar un correu electrònic a garraf@coib.cat.

Sílvia Mercadé

Delegada

Nascuda a Vilanova i la Geltrú. Diplomada en Infermeria per la Universitat de Barcelona (UB). Màster en Infermeria Quirúrgica per la Universitat de Barcelona (UB). Postgrau en Infermeria Comunitària, CADI Universitat de Barcelona( IL3).

Experència Laboral com a Infermera en centres de recuperació funcional i mútues privades.

Des de setembre de 2006 treballa com a infermera asistencial d'atenció primària en diferents àreas bàsiques de salut.
 
Des d'octubre de 2009 és la delegada comarcal del COIB al Garraf.

Marta Criado León

Nascuda a Vilanova i la Geltrú. Diplomada en Infermeria per la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona durant el curs acadèmic 2000-2003.

Treballa com a infermera polivalent a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès, a Vilafranca del Penedès, des de l’any 2003. Ha treballat de manera eventual com a infermera d’Atenció Primària a diferents àrees bàsiques de salut a la regió costa ponent durant els anys 2008-2010.

Ha realitzat diversos postgraus universitaris presencials: Postgrau d’Infermeria en cirurgia general i d’especialitats de l’Universitat Blanquerna a l’any 2004/2005; Postgrau d’Infermeria en Medicina general i especialitats de l’Universitat Blanquerna a l’any 2006/2007 i Postgrau d’Infermeria en Ferides cròniques de l’Universitat Vall d’Hebron a l’any 2010-2011.

Des de l’any 2010 és membre col·laborador de la comissió de treball de la delegació comarcal del COIB al Garraf.

Esther Moreno Rubio

Diplomada en Infermeria per la Universitat de Barcelona (UB). Màster en Administració i Gestió en Infermeria per la UB, Màster Universitari en Gestión de los Programas de Prevención, Vigilancia y Control de las Infecciones Relacionadas con el Sistema Sanitario.

Ha treballat com a infermera assistencial a la Fundació Hospital Residència Sant Camil, passant desprès a fer gestió en el mateix centre com a Supervisora de les unitats de Medicina Interna i actualment com a Infermera de Control d’infeccions en el Consorci Sanitari del Garraf.
 
Ha estat membre fundador de la Societat Espanyola d’Infermeria Neurològica SEDENE.