FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp

Per contactar amb la delegació podeu enviar un correu electrònic a baixllobregat@coib.cat.

José Antonio Zafra Agea

Delegat

Nascut a Reus. Doctor en Infermeria per la Universitat Rovira i Virgili. Màster en Ciències de la Infermeria, Màster Nutrició i Alimentació, Postgrau Infermeria Familiar i Comunitària per la Universitat de Barcelona (UB) i Postgrau en Infermeria Hemodinàmica i Teràpia Endovascular per la Universitat Ramon Llull.
Treballa a l'Unitat de Suport a la Recerca d'Atenció Primària Costa de Ponent a l’Institut Català de la Salut (ICS) i a l'IDIAP Josep Gol, combinant-ho amb la seva tasca com a professor a l’Escola Superior d'Infermeria del Mar

Montserrat Carrascós Gómez

Nascuda a Manresa. Diplomada en Infermeria per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Postgrau Infermeria en Salut Comunitària, Postgrau Promoció i Educació per a la salut i Postgrau Infermeria de  la Infància i de l’Adolescència. Màster en Gerontologia Social  Aplicada i Màster en Gestió d’Equips i Serveis Sanitaris en l’Atenció Primària.

Va treballar com a infermera a la Clínica Sant Josep de Manresa i Centre Hospitalari de Manresa- Unitat Coronària. Infermera d’Atenció Primària des del 1995 fins l’actualitat.

Adjunta direcció de l’EAP Abrera. Institut Català de la Salut. Des d’agost de 2008 a l’abril de 2016. Adjunta direcció de l’EAP Vilafranca 1. Institut Català de la Salut. Des d’abril de 2017 fins l’actualitat. Col·labora com a membre de la comissió de la delegació del COIB al Baix Llobregat de gener de 2011 fins l’actualitat.

Concepció Coma Colom

Nascuda a Barcelona. És diplomada en Infermeria amb les especialitats de medicina del treball, pediatria i educadora sanitària en diabetis. Actualment col·labora amb la delegació del COIB al Baix Llobregat.

Begoña Gil Garcia

Nascuda a Barcelona, 1960

Diplomada en Infermeria per l’Escola Universitària d’Infermeria de la Santa Creu i Sant Pau adscrita a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Màster en Gestió de Serveis d’Infermeria per la Universitat de Barcelona(UB).

Curs de postgrau Desenvolupant competències de relació (UAB)

Trajectòria professional a l’Hospital Sant Joan de Déu de Martorell: des de març del 2017 fins a l’actualitat cap d’àrea infermera de docència, formació i investigació, anteriorment durant 14 anys va ser gestora de l’àrea quirúrgica i general de tarda. Durant 10 anys va ser infermera al bloc quirúrgic, del 1990 al 1992 va treballar com a infermera UH de cardiologia a l’Hospital de Barcelona i del 1980-1990 com a infermera de la Unitat coronària i UUHH quirúrgiques a la Clínica Figarola Pera de Barcelona.