FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp

Per contactar amb la delegació podeu enviar un correu electrònic a bages@coib.cat.

Montserrat Vila Gangolells

Delegada
Nascuda a Lleida. Diplomada en Infermeria per la Universitat de Barcelona (UB), llicenciada en Antropologia Social i Cultural per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).
Postgraduada en Atenció Domiciliària (UAB), Màster en Atencions gerontogeriàtriques (UB) i Màster en Lideratge i Gestió dels Serveis d’Infermeria (UB).
Ha treballat durant dos anys com a supervisora de serveis quirúrgics a l’Hospital General de Manresa i durant 20 anys en l’àmbit docent a la Fundació Universitària del Bages de Manresa (FUB). És responsable i coordinadora de les practiques de la FUB.
És la delegada comarcal del Bages del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona. 

Maria Anglarill Sala

Nascuda a Manresa. És diplomada en Infermeria i actualment treballa com a infermera del Centre d’Atenció Primària (CAP) Sagrada Família.
Va treballar com a infermera hospitalària durant 18 anys a l’Hospital Sant Andreu de Manresa i també a Althaia.

Cecília Vila Gangolells

Nascuda a Manresa. Des de 1991 treballa com a infermera d’atenció primària al CAP Sagrada Família de Manresa. Durant sis anys, ha estat col·laborant amb el desenvolupament i la instauració del programa e-cap de l’atenció primària de l’Institut Català de la Salut (ICS) a la Regió Centre.
Ha estat supervisora dels serveis de medicina interna, cirurgia, salut mental, ginecologia i urgències de l’Hospital de Sant Andreu de Manresa i va treballar durant deu anys com a infermera del servei de medicina interna del mateix hospital. Va estar dos anys també exercint com a infermera d’atenció primària a Santa Perpètua de Mogoda.
Durant l’any 2011, va fer de docent dels cursos de prescripció infermera a la comarca del Bages.

Montserrat Carrascós Gómez