FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp

Per contactar amb la delegació podeu enviar un correu electrònic a anoia@coib.cat.

Montserrat Aymerich Barbera

Delegada

Nascuda a Igualada. Diplomada en Infermeria. Va cursar l’especialitat de Salut Mental. Màster oficial en Administració i Gestió en Infermeria per la Universitat de Barcelona.

Ha treballat durant cinc anys com a infermera assistencial i ha ocupat el càrrec durant 22 anys de supervisora assistencial de l’Hospital d’Igualada.
Actualment és responsable de Nous Projectes del Consorci Sanitari de l’Anoia. És delegada del COIB a l’Anoia. 

Dolors Galarza Martínez

Nascuda a Igualada. Diplomada en Infermeria. Màster d’Especialització en Gestió i Metodologia de Qualitat Assistencial, Fundació Avedis Donabedian per la Universitat Autònoma de Barcelona. Curs Oficial de Formació Bàsica del Avaluador Model EFQM.
Va treballar durant 14 anys com infermera assistencial de l’Hospital d’Igualada. Ha ocupat el càrrec durant dotze anys de coordinadora de l’hospital de dia rehabilitador a la Fundació Sanitària Sant Josep d’Igualada.
Actualment ocupa el càrrec de tècnic de qualitat de la Fundació Sanitària Sant Josep d’Igualada.

María José Lumbreras Carrero

Nascuda a Alcántara, a Càceres. Diplomada en Infermeria. Postgrau en Atenció Prehospitalària Urgent per la Universitat de Barcelona (UB). Postgrau en Atenció d’Infermeria Pediàtrica en el Medi Hospitalari per la Universitat Ramon Llull. Postgrau en Anestesia i Reanimació per a Infermeria per la Universitat Autònoma de Barcelona. Màster oficial en Ciències de la Infermeria per la Universitat de Lleida.
Ha treballat des de 1993 com a infermera assistencial en diverses unitats d’hospitalització. Des de 200 és infermera supervisora de l’Hospital d’Igualada. Col·labora amb la delegació del COIB a l’Anoia.

Tijana Postic Bijavica

Nascuda a Sarajevo, Bòsnia i Hercegovina. Diplomada en Infermeria. Màster Internacional i Diploma in Mountain Medicine. Curs d’Especialització de l’Escola de Postgrau de la Universitat Autònoma de Barcelona. Títol de Màster en Cures d’infermeria al Malalt Crític del Departament d’Infermeria Fonamental i Medicoquirúrgica de la Universitat de Barcelona.
Títol de Màster d’infermeria d’Urgències Hospitalàries del Departament d’infermeria Fonamental i Medicoquirúrgica de la Universitat de Barcelona. Diploma de Postgrau en Infermeria en Urgències Hospitalàries del Departament d’infermeria Fonamental i Medicoquirúrgica de la Universitat de Barcelona. Diploma de Postgrau d’infermeria Quirúrgica Cardiovascular per la Universitat Autònoma de Barcelona.
Forma part del grup de reanimació cardiopulmonar del Consorci Sanitari de l’Anoia, on participa en l’elaboració i revisió de protocols i en la docència de cursos de formació en aquest àmbit. Des de fa deu anys treballa com a infermera assistencial de l’Hospital d’Igualada. Forma part de la delegació del COIB a l’Anoia.

Maria Mercè Valls i Oriol

Nascuda a Igualada. Diplomada en Infermeria. Màster oficial en Ciències de la Infermeria per la Universitat de Lleida, Postgrau en Anestèsia, Reanimació i Terapèutica del Dolor, en Emergències extrahospitalàries i en Atenció domiciliària per la Universitat Autònoma de Barcelona. Curs d’expert professional en Infermeria legal i forense per la Universitat Nacional d’Educació a Distància (UNED).
És formadora expert del Consell Comarcal de l’Anoia en cursos d’àmbit sanitari i docent en cursos de Primers Auxilis (ASI-II) per Creu Roja Segarra.
Des de fa 15 anys treballa com a infermera a l’Hospital d’Igualada i actualment al servei d’urgències. Col·labora amb la delegació del COIB a l’Anoia.